Paralel se nabízí hned několik, přičemž ta první je zřejmá. Harry se totiž rozhodl oznámit zasnoubení v Bílé zahradě Kensingtonského paláce, tedy na místě, které jeho maminka milovala a na němž kdysi malé ryšavé princátko s bráchou Williamem (35) s oblibou skotačilo. Snoubenci navíc radostnou novinu vyhlásili v roce, kdy si svět připomněl 20. výročí Dianiny tragické smrti.

Mimochodem – u jeho příležitosti byla zahrada oficiálně přejmenována na Pamětní bílou zahradu princezny Diany. Odkazem na Harryho maminku jsou i dva diamanty z její soukromé sbírky, které nechal princ zasadit do zásnubního prstýnku. „Je to krásné a tklivé gesto, kterým Harry vynahrazuje to, že jsem se s ní nemohla setkat. I díky tomu cítím, jako by tu byla s námi,“ prohlásila herečka.

„A tím, že se vídám s Harryho příbuznými, s lidmi, kteří byli pro Dianu důležití, svým způsobem poznávám i ji,“ přemítala. A pak je tu i skutečnost, že Meghan k Dianě mnozí připodobňují. Jak pro charakterové vlastnosti, tak třeba díky tomu, že se stejně jako ona věnuje charitě a humanitární pomoci.

„Jsem přesvědčen, že by se z Meghan a mámy staly nejlepší kamarádky. Právě ve dny, jako je tento, mi strašně moc schází. Je mi líto, že s ní nemůžu sdílet své štěstí, ale vím, že by byla pyšná,“ svěřil se dojatě Harry.

Podepíší předmanželskou smlouvu? 

Právníci prý snoubencům našeptávají, aby podepsali předmanželskou smlouvu… Hrálo by se o dost. Harryho jmění se odhaduje na 855 milionů korun, Meghan do společné kasy přispěje asi 115 miliony. Pro úplnost: William a Kate předmanželskou smlouvu odmítli.

VIDEO: Budoucí nevěsta prince Harryho: "Nenechala jsem ho domluvit!"

Video
Video se připravuje ...

Budoucí nevěsta prince Harryho: "Nenechala jsem ho domluvit!" @TheBritishMonarchy

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan Markle najdete zde >>>

Fotogalerie
73 fotografií