Harry a Meghan předstoupili před zástupy novinářů jako dvě zamilované hrdličky. Po celou dobu se drželi za ruce, usmívali se jeden druhého a zkrátka se vznášeli na svém obláčku štěstí. Princ prozradil, že je „nadšený“, že se bude ženit. A také, že zrovna nepršelo.

Mezi ním a brunetkou šlo prý o lásku na první pohled. Na otázku, kdy věděl, že je právě ona ta pravá, odpověděl: „Od první chvíle, kdy jsme se setkali.“ O tom, jak žádost o ruku probíhala, ale bratr prince Williama (35) mluvit nechtěl a jen řekl, že o tom by rád pohovořil při jiné příležitosti. Podle něj to ale bylo velmi romantické.

Nastávající princezna nechala mluvit spíše Harryho a jen prozradila, že je velmi šťastná. Jednou jí už manželství nevyšlo, to ji ale neodradilo. Střih jejího kabátu navíc vyvolal i spekulace o tom, zda se náhodou vdávat nemusí. Mnohým se zdálo, že se jí kulatí bříško a Meghan už pod srdcem nosí dalšího člena královské rodiny.

Kromě bříška přitáhl ostatně pozornost také nádherný zásnubní prsten, který se jí tkvěl na prstu. Ten je přitom unikátní a jeho podobu pomohl navrhovat sám Harry. Dokonce si k tomu účelu »vypůjčil« dva diamanty z klenotu princezny Diany. Hlavní kámen je pak z Botswany, kde spolu Harry a Meghan byli v září na safari. 

Na královnu lidských srdcí ostatně dvojice zavzpomínala ještě jiným způsobem. Pro své veřejné vystoupení si zvolili nádherně symbolické místo – zahradu, která vznikla právě na počest zesnulé Diany.

VIDEO: Princ Harry a Meghan Markle poprvé oficiálně spolu na veřejnosti

Video
Video se připravuje ...

Princ Harry a Meghan Markle poprvé oficiálně spolu na veřejnosti youtube.com

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan Markle najdete zde >>>

Fotogalerie
137 fotografií