Meghan Markle se narodila 4. srpna 1981 v Kalifornii, kde také vyrůstala. Její rodiče jsou učitelka Doria Radlan a kameraman Tom Markle. Právě díky tátovi se asi dívka nakonec rozhodla pro kariéru herečky. Hodně času v dětství totiž trávila na place známého seriálu Ženatý se závazky, na němž se její otec podílel.

Meghan Markle: Od kaligrafie do Hollywoodu

V showbyznysu jí zřejmě pomohly i její půvaby, díky nimž se stala také královnou svého maturitního plesu. Zatímco se snažila prosadit jako herečka, přivydělávala si také jako kaligrafka. Později se objevila například v seriálu Kriminálka Miami a ve Hranicích nemožného ztvárnila agentku FBI Amy Jessup.

Co se týče filmů, mohli jsme ji vidět například ve snímcích Šéfové na zabití, Dostaň ho tam či Nezapomeň na mě. Její zřejmě nejslavnější rolí se ovšem stala Rachel Zane v seriálu Kravaťáci (Suits), kterou ztvárňuje již od roku 2011 a přestěhovala se kvůli ní i do kanadského Toronta, kde se seriál natáčí. Teď, když se ale zasnoubila s členem královské rodiny, bude muset ale hraní pověsit na hřebík a přesídlit pro změnu do Anglie.

Podle své nevlastní sestry Samanthy Grant (52) měla ostatně Meghan vždy ambice stát se princeznou. Samantha chtěla dokonce zveřejnit i skandální knihu o jejich vztahu. Její rodina se k ní ale rázem otočila zády s tím, že jen žárlí a snaží se jim otrávit život.

Kromě hraní si Markle vyzkoušela též modeling a v roce 2006 dokonce byla jednou z krásek s kufříky v soutěži Deal or No Deal, která u nás pod názvem Ber nebo neber jednu dobu běžela a moderoval ji Pavel Zuna (50). Brunetka se ale také dlouhodobě věnuje charitě. Je ambasadorkou organizace World Vision Canada a v rámci propagace jejich projektu týkajícího se čisté vody navštívila Rwandu. Podpořit americké vojáky a jejich rodiny jela i do Afghánistánu. V roce 2014 se také účastnila kampaně za rovnost pohlaví.

VIDEO: Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN Youtube.com/What We See

Všechny lásky Meghan Markle

Co se týče milostného života, není Meghan rozhodně žádné neviňátko. V roce 2004 poznala filmového producenta Trevota Engelsona (41) a zamilovala se do něj. Dvojice dokonce v září 2011 oslavila i svatbu, která proběhla na Jamajce. Ovšem o tři roky později se manželství rozpadlo a údajně za krachem měl stát Meghanin blízký vztah s kanadským hokejistou Michaelem Del Zottem (27). O rok později se pak spekulovalo, že brunetka zažila románek také s golfistou Rorym McIlroyem (28).

V roce 2016 pak ale došlo k osudovému setkání s princem Harrym. Ruku v ruce je fotografové poprvé načapali v únoru, zanedlouho pak pro změnu na schůzce v Londýně. Jejich vztah byl potvrzen Kensingtonským palácem v listopadu 2016 a od té doby bylo jasné, že dvojice to spolu myslí vážně. Letos v květnu se herečka poprvé na veřejnosti představila jako Harryho přítelkyně, když sledovala, jak její milý hraje pólo. Posléze se spolu objevili i na svatební hostině Pippy Middleton (34) a Jamese Matthewse (42).

Meghan se již také setkala s královnou Alžbětou II. (91), princem Williamem (35) a jeho manželkou Kate (35), a tak byla jen otázka času, kdy se princ Harry vysloví a pár se zasnoubí. K tomu v listopadu došlo. Nejenže Harry musel dostat svolení od své babičky a britské panovnice, ale rozhodl se ctít i tradice a o ruku své přítelkyně požádat i jejího otce Thomase. Nyní již nic nebrání jejich sňatku, k němuž by podle vyjádření královské rodiny mohlo dojít již na jaře 2018.

VIDEO: Princ Harry a Meghan Markle poprvé oficiálně spolu na veřejnosti

Video
Video se připravuje ...

Princ Harry a Meghan Markle poprvé oficiálně spolu na veřejnosti youtube.com

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan Markle zde

Fotogalerie
100 fotografií