Princezna Diana toho stihla v rok svých třicátých narozenin hodně. Navštívila se svým manželem při státních návštěvách hned několik zemí. Namátkou byla v Kanadě, Pákistánu, Brazílii nebo České republice. Při svých cestách se snažila být vždy perfektní. Nejčastěji jsme ji mohli vidět ve skvěle padnoucím kostýmku, s kloboukem na hlavě a perlami na krku. Tak vypadala princezna Diana se svým typickým účesem nakrátko a širokým úsměvem rozdávala svou vstřícnost a obětovala se pro druhé.

Při tom ale nezapomněla ani na své soukromé aktivity. Tu si jednou zaplavala v bazénu, pak se vyfotila u sochy Ježíše v Riu De Janeiru nebo navštívila koncert operního zpěváka Pavarottiho. Uměla si tak najít čas i na zábavu a nejen na plnění královských povinností. Se svými dvěma syny se snažila trávit, co nejvíce času to šlo. Proto s nimi například vyrazila v noci spontánně na atrakce. Taková byla princezna Diana v roce 1991. Její život vyhasnul o šest let později, kdy tragicky zahynula při autohavárii.

Fotogalerie
51 fotografií

Kate, která dnes slaví 30. narozeniny, se snaží stále velmi oblíbenou zesnulou princeznu Dianu v jejích stopách následovat. Věnuje se charitě, obléká se stejně elegantně jako ona. Například zálibu v kloboucích a jednoduchých elegantních šatů mají stejnou, stejně tak i nošení drahých šperků.

Kate má nádherný a odzbrojující úsměv stejně jako princezna Diana, která se většině Britům zapsala do srdcích svou pokorou a schopností obětovat se pro druhé.

Jediné, co Kate zatím chybí, jsou děti. V době, kdy bylo Dianě třicet let měla už sedmiletého Harryho a devítiletého Williama.

V čem je ale Kate šťastnější než tehdy princezna Diana? Určitě ve vztahu, Kate je stále čerstvě zamilovaná do svého prince Williama. Zatímco u princezny Diany láska k manželi a princovi Charlesovi pomalu vyprchávala. Diana s Charlesem nedlouho poté začali žít odděleně, rozvod však přišel až v roce 1996.

Snad bude mít Kate v životě větší štěstí, než měla princezna Diana. Kate, všechno nejlepší k narozeninám!