Kate si vyrazila se svým švagrem Harrym na fotbalový zápas svého manžela, prince Williama. A jen co vyšla na trávník, vyvolala hotové pozdvižení. Nikomu z přítomných neušlo, že má stejné boty jako Harry, vysoké zelenohnědé gumáky.

Ani jeden z nich si z toho však vůbec nic nedělal. Společně se dobře bavili a smáli se, zatímco William běhal po hřišti. Zřejmě i díky jejich přítomnosti Willamův tým vyhrál. Není divu, kate to na venkovském fotbalovém hřišti náramně seklo.

Luxusní holinky z pevné kůže za v přepočtu 9000 korun pocházejí z dílny osmdesátiletého francouzského obuvníka Le Chameau. Kate se krom toho ustrojila do svého oblíbeného vypasovaného saka z jehněčí kůže značky L. K. Bennett za 21 tisíc korun, pod který si vzala pletený svetr za více než 11 tisíc od své oblíbené návrhářky Alice Temperley, která navrhovala šaty pro Kate a její sestru Pippu na královský svatební večírek.

Aby byl výsledek dokonalý, na rozpuštěné vlasy si nasadila kovbojský klobouk. Její ultra štíhlé nohy vynikly v superpřiléhavých džínách.

Fotogalerie
3 fotografie