Jisté je, že den před oslavami se vévoda s vévodkyní zúčastní premiéry filmu Válečný kůň od režiséra Stevena Spilberga. Tato společenská akce je zřejmě unaví natolik, že v den jejích třicátých narozenin nebude na velké slavení ani nálada.

O dárcích, které Kate dostane, se taky neví mnoho. Jedním z netradičních darů je je první oficiální zahraniční cesta po boku svého muže Prince Williama (29), kterého potkala na Univerzitě v St. Andrews, kde si jí poprvé všiml, když předváděla na módní přehlídce. Díky sportu měla krásně vypracovanou postavu.

Později princ zjistil, že Kate není jen krásný věšák na značkové šaty, ale že je i inteligentní. Studovala dějiny umění a její hluboké znalosti prince uchvátily. Zasnoubili se v říjnu 2010 při návštěvě Keni a svatba se uskutečnila 29. dubna 2011 ve Westminsterském opatství. S postupujícím věkem se ovšem objevují i vady na kráse. Nedávno se v britském tisku vedly spekulace o tom, že má Kate nezvykle krásně lesklé vlasy. Jejich vzhledu dosáhla prý díky organickému barvivu. Že by s třicítkou přišly i první šediny?

Fotogalerie
9 fotografií