Dva obřady a následné oslavy v přepočtu za 1,4 milardy Kč, noc při líbánkách ve dvou zabraných patrech hotelu Oyster Box. Taktika vykoupit smutek vlastní ženy bohatstvím Albertovi zatím vychází. Přesto prožívání Charlene z velké části naplňuje strach, že výsledky genetických testů, na které bohatý manžel půjde nakonec až po svatební cestě, potvrdí další dva jeho levobočky.

Bezradnost se podle zahraničních zpravodajských serverů projevila u někdejší olympijské sportovkyně již v letos květnu, když si v Paříži u špičkového módního návrháře Armaniho vybírala šaty.

Tehdy údajně ve městě s prosbou o pomoc navštívila zastupitelský úřad Jihoafrické republiky, ve stejné době jí navíc muž předložil tvrdou předmanželskou smlouvu. Ta podle španělského listu El Mundo ženu zavazuje, aby za záruku milionového dědictví Alberta veřejně ve všech ohledech bezvýhradně podporovala.

Jak napsal rakouský zpravodajský portál öe24.at, nynější monacká kněžna se po této dohodě snažila utéct do Jižní Afriky ještě dvakrát, jednou při velké ceně Monaka, podruhé jen deset dnů před svatební ceremonií. Pokaždé ji ovšem Albert zastavil. Nyní v zemi tráví čas společně. Vrátí se spolu i do Monaka?

Fotogalerie
8 fotografií