Charlene se děsí výsledků DNA testů, které ukáží, kolika nemanželských dětí je vlastně záletný Albert tatínkem. Ten, aby svou nevěstu rozptýlil, vzal ji na líbánky do Jihoafrické republiky. Tam zamluvil prezidentské apartmá s výhledem na Indický oceán v luxusním hotelu ve městě Umhlanga, který je méně než půl hodiny jízdy vzdálen od Durbanu, kde bývalá plavkyně a olympijská vítězka Charlene léta trénovala. Noc v hotelu Oyster Box vyjde miliardáře Alberta v přepočtu na 120 000 korun. Ty ale jistě velice rád obětuje. Charlene, s níž Albert už pět let chodí, je ze zprávy o dalších možných nemanželských dětech na pokraji zhroucení.

Slzy štěstí, nebo zoufalství? Novomanželé odcházejí z kostela
Autor: profimedia.cz, isifa.com, Reuters, EPA

Prezidentské apartmá se rozkládá ve dvou patrech, má vlastní bazén, jídelnu nejméně pro deset lidí, obrovskou terasu a koupelnu s mramorovou vanou a  okny orientovanými přímo na oceán. „Pro novomanžele je to báječné místo. Snad to pomůže Charlene, aby sama sebe utvrdila v tom, že sňatek s Albertem bylo správné a pravé rozhodnutí,“ nechal se slyšet zdroj z monackého knížecího paláce v Monte Carlu.

Ve čtvrtek by měli novomanželé navštívit ples, který na jejich počest pořádá Mezinárodní olympijský výbor. Jeho 123. výroční schůze se Albert a Charlene zúčastnili v úterý.

Vrátí se Charlene vůbec do Monaka?

Výsledky testů DNA budou známy právě v době, kdy budou novomanželé ještě na líbánkách. „Je možné, že se Charlene odmítne do Monaka vrátit. Pokud testy prokáží Albertovu nevěru,“ obává se zdroj z paláce. Všichni v Monaku doufají, že dozvuky pompézní svatby, které se účastnily stovky celebrit a členů evropské aristokracie, spekulace o Albertových záletech zatlačí do pozadí.

Albert zatím přiznal otcovství pouze u šestiletého syna Alexandra, kterého má s bývalou letuškou Nicole Coste, a 19letou dceru Jazmin. Její matkou je americká realitní makléřka Tamara Rotolo.

Fotogalerie
6 fotografií