Bývalou plavkyni za Jihoafrickou republiku zachytily objektivy fotoaparátů a kamer plakat dvakrát – vždy v sobotu. Poprvé při církevním sňatku a podruhé si čerstvá evropská aristokratka otírala oči, když vycházela z kostela Sante Devote. Tam stejně jako Albertova zesnulá matka Grace Kelly (†52) položila svatební kytici. Silné emoce ovšem pravděpodobně nepramenily jen z pozitivního dojetí.

Ačkoli zprávy francouzského deníku Le Parisien o údajném Albertově dalším nemanželském dítěti knížecí dvůr rezolutně popřel, krátce po svatbě přišel obrat – podle neoficiálních informací se proslulý proutník, v jehož ložnici se vystřídalo na 200 žen, rozhodl jít na genetické testy. Existuje silné podezření, že jeho další děti zplozené mimo manželský svazek jsou dokonce dvě. Jde o osmnáctiměsíční mimino a syna Italky, která se chystá vše údajně zveřejnit. Oficiálně jsou známi dva levobočci. Letuška z Toga Nicole Coste porodila knížeti syna Alexandra (6), americká realitní makléřka Tamara Rotolov zase dívku Jazmin (19).

Fotogalerie
8 fotografií

„I kdyby bylo potvrzeno třetí nebo i čtvrté dítě, Albert nebude mít oficiálního dědice, dokud mu ho nedá kněžna Charlene,“ uvedl zdroj agentury AFP ke spekulacím o možném dopadu těchto skutečností na majetkové poměry bohaté rodiny.

Během sobotního večera na sobě kníže nenechal nic znát. S nevěstou rozkrojil v Opera Garnier obří dort a stal se králem tanečního bálu. Teď se ženou slaví pro změnu v Jižní Africe.