Britský server Star-magazine.co.uk pobláznil celý svět informací, že Kate Middleton, snoubenka prince Williama, čeká miminko. Pár to prý chce oficiálně oznámit po líbánkách. V Buckinghamském paláci mají ale jasno. „Je to absurdní a lživé,“ vzkázal mluvčí královské rodiny.

Test plodnosti?

Již 29. dubna budou mít Kate a William svůj velký den. Přípravy svatby vrcholí. Sledovat ji bude celý svět. Není se tedy čemu divit, že se myslí i na to, kdy Kate princi povije prvního potomka. William je totiž druhý v řadě po otci Charlesovi jako nástupce na trůn.

Některá média se domnívají, že královská rodina poslala Kate na vyšetření, zda je plodná, aby byla jistota, že se dědice dočkají. Stejnou podmínku k svatbě měla kdysi i Williamova matka Diana, když se vdávala za Charlese. Ta ale musela podstoupit i vyšetření, zda je panna. Tomu se Kate asi vyhnula. Už několik let s Williamem oficiálně žijí a že je panna by jí už asi nikdo nevěřil.

Královská rodina si prý přeje, aby Kate otěhotněla co nejdříve. Bojí se o zdraví dítěte. Přece jen už jí táhne na třicet... Katini přátelé o budoucí princezně říkají, že se na děti už moc těší, takže z její strany asi problém nebude. Zato Williamovi trvalo osm let, než ji požádal o ruku. Aby potom nebylo pozdě.

Pár je znám i svou láskou k cestování. Královský palác jim v případě dětí samozřejmě zařídí chův, jak bude libo, ale i tak by pro ně poznávání cizích krajů mohlo být s dětmi obtížnější.

Fotogalerie
13 fotografií