Lenka Krobotová a Klára Melíšková
Autor: Foto Blesk - Marek Pátek

Lenka Krobotová a Klára Melíšková: Příliš ležérnosti

Ani jeden z outfitů neomamuje, ale sám o sobě odsouzeníhodný není. Bohužel anoncovanému glancu populárního, na noblese a eleganci stavícího pořadu StarDance nevyhovuje. Je příliš civilní, navíc působí nedotaženě. Volba zavinovací, brčálově zelenými lodičkami osvěžené kreace je vhodnější. Alespoň kartounu hodné kytičky ne, i když kombinaci asymetrických šatů a kozaček bych za jiných okolností pochválila.

3-

Tanečník Tomáš Vořechovský, spisovatelka Radka Třeštíková a její manžel fotograf Tomáš Třeštík
Autor: Foto Blesk - Marek Pátek

Tanečník Tomáš Vořechovský, Radka a Tomáš Třeštíkovi: Nešťastná jízda ve třech

Manžel soutěžící spisovatelky, populární fotograf Třeštík uspěl v kreativně kontroverzním spojení smokingového saka černých džínsů a semišových perek nejlépe. Tubě efektně ligotavých koktejlek jeho ženy bohužel ubírají body nepatřičné kotníkové boty a příliš lesklé punčochy. Mladý tanečník je ve vyštíhleném obleku, květované, motýlkem doprovozené košili a nad kotník sahajícími nohavicemi s polobotkami naboso, příkladem stylistického zmaru!

Tereza Maxová
Autor: Foto Blesk - Marek Pátek

Tereza Maxová: Diskutabilní psaníčko

Bývalá světová supermodelka, jež s manželem, úspěšným tureckým byznysmenem Burakem, trvale přestěhovala z Monaka do Česka, vsadila na rumělkově červené, nad kotníky sahající, ke krku uzavřené, společensky maximálně univerzální šaty s dlouhými rukávy. Zlaté střevíčky přidaly celku glamour lesk, psaníčko s dekorem jahod je sporné.

2

Zpěvačka Tonya Graves
Autor: profimedia.cz

Tonya Graves: Zcela mimo

Jedna z původních, z tanečního klání již vyřazených soutěžících, skvělá zpěvačka Tonya, oblékla příliš ležérní, výrazně barevný overal s nakládanými kapsami, jehož volba se charakteru večera příčila. Celkový dojem nevylepšily ani společenské lodičky na jehle.

3

Xindl X s manželkou
Autor: Foto Blesk - Marek Pátek

Xindl X s manželkou

Outfitem selhal i hudebník a scénárista Ondřej Ládek známý coby Xindl X, jenž v desátém kole StarDance tančil s Markétou Dostálovou. Společenský smoking jistě, ale doprovod rudého basic trika v něm je nešťastný. Byť zdánlivě koresponduje s légou na fazóně saka. Paní choť si kalhotami s pro ni neslušivým střihem kalhot na vázačku s kónickými nohavicemi rozhodně nepomohla a pajetkami posetým, do nich zasunutým topem dojem nevylepšila.

3

Herečka Šárka Vaculíková a Václav Šanda
Autor: profimedia.cz

Šárka Vaculíková a Václav Šanda: Špatný odhad

Z nekonečného seriálu TV Nova široké veřejnosti zejména známá herečka rovněž v patřičném dress code rumělkovými propínacími šaty chybila. Letní model se včetně kabelky křížem přes hruď maximálně hodí na letní garden party, nikoli na večer StarDance. Pánský doprovod má sice formální oblek, nikoli však vázanku a kalhoty, jejichž jedna z nohavic se jeví příliš krátká, by potřebovaly na puk vyžehlit.

3-

Tanečník Martin Prágr s přítelkyní
Autor: Foto Blesk - Marek Pátek

Martin Prágr s přítelkyní Denisou: Atak buranství

Pouzdro večerní, částečně vypodložené toalety ze syntetické krajky úchvatné není. Působí spíš lacině. Psaníčko je příliš velké, robustní. Outfit přítele, tanečníka Martina je k róbě totálně bizarní. Černé basic triko, úzké, nad kotník k plátěným converskám ohrnuté nohavice plus kožený křivák představují outfit amatérského zpozdilého rockera.

5