Outfity, v nichž se během pár dnů slavný pár předvedl, se nesly v decentní, dobře kombinovatelné barevnosti. Tíhly k jednoduché, luxusem potvrzené ležérní eleganci. Efekt zejména u Kim se odehrával ve výběru působivého materiálu, včetně kůže.

Nicméně kreace Kim Kardashian neomámily. O první lize módní ikony nepřesvědčily, přestože je tato kráska arménského původu vzorem mnohých Američanek a také návrhářkou s vlastní značkou bot a šperků.

Rapper to dal líp

Bílý kostým v pánském stylu s kalhotami do pasu (zn. Balmain), jenž Kim oblékla na svatbu, působil fádně. Jistě i díky stejně barevnému, tělo obepínajícímu a ke krku uzavřenému topu a deficitu doplňků, jež by model oživily. Podivně vyzněla i volba tvrdě bílých lodiček k metalově antracitovým šatům (zn. Lanvin) se slupkou přepychového kabátu.

Nohy s mocným zadkem kopírující elastické nohavice v doprovodu jehlových střevíčků také nejsou akt velké elegance a efektní kožené sako (zn. Balmain) na tom nic nemění. Nejlépe dopadl kožený outfit na toulky Prahou, byť ničím jedinečným nepřekvapil.

V tomto směru více oslovují outfity rappera Westa, který má rovněž ambice návrháře a jemuž se ve spolupráci s vdávající se stylistkou Renelou Padorou daří slučovat zdánlivě neslučitelné, jako tomu je v případě mikiny s kapucí a elegantního svrchníku.

Každopádně Kanye dal v Praze jasně na vědomí, že svět hiphopu, rapu není jen o bundách, předimenzovaných kalhotách, drahých teniskách, řetězech, pouťových špercích a dalším cirkusu ulice. Styl, který v Praze předvedl, měl větší koncept, než tomu bylo u jeho třiatřicetileté novomanželky Kim, která se nedávno vdávala potřetí.