Někdo gala večer Slavíka sledoval z oddanosti k nominovaným interpretům populární hudby, kteří si v této anketě testují svou oblíbenost u posluchačů už šestačtyřicet let. Spousta lidí totiž tuzemskou popmusic a její představitele miluje. A řada z nich ve Slavíku hlasuje. Někteří z nich nejspíš léta, protože jak jinak si vysvětlit, že se jména výherců v daných kategoriích v podstatě nemění?

Jiný si na Slavíka přepnul televizi z pouhé potřeby bavit se. Není nad to v pohodlí obýváku glosovat dění na jevišti, vyhlašování výsledků, výkony účinkujících včetně díků oceněných a jejich outfitů. A od věci není ani pohled kamery do hlediště: předstíraný údiv, kyselý úsměv, snaha o poker face... Kdo s kým přišel, jak se vymustroval... No není to zábava?

Kamera ale postihne jen zlomek podívané. Na rozdíl od Blesku, který byl všude od začátku do konce. Zmapoval příchody na něj a vydal se i na afterparty. Kdo tedy na Slavíku oslňoval a kdo byl out ještě předtím, než slavnostní vyhlašování vítězů ankety Český slavík Mattoni ve Státní opeře Praha začalo?

Fotogalerie
7 fotografií