Věřím tomu, že estéty musel výčes Ivany Gottové (snažila se snad o variaci na legendární drdol ikonické Audrey Hepburn?) vylekat. Ona natupírovaná, k smrti nalakovaná vlasová kreace nehezky odhalila Ivaninu oválnou a poměrně robustní (řekněme raději výraznou) tvář. Světlá růžová rtěnka s narezle plavými vlasy neladila, i když jemný make-up byl na jedničku...

Tento pokus o image sofistikované lady zkrátka paní Ivaně nevyšel, stejně jako jí nevychází look důstojného diblíka v laciných minišatech a vysokých kramflcích ve VIP zprávách na Primě. A když už jsme u svršků – ani ty dobře zvolené nebyly. Džíny a sexy průsvitná košile jistě, je to klasika, byť kombinace černé a temně modré nijak neoslní. Navíc, když není ničím (např. nápadným šperkem, perlami, řetězem) tzv. rozbitá.

Chápu i snahu k džínsům přidat luxusní, kovem zdobené balerínky a glamour psaníčko, jež eleganci umocní. Jenže, v rámci klasiky měl být v kalhotách s odhalenými poutky pásek – ten je v takovém případě povinný! Jak říkám, džíny v kontrastu se sexy dráždivou košilí či blůzou doplněné lodičkami či balerínami, jsou - jak se říká - nadčasovým outfitem, k němuž řada modelek i přitažlivých ladies se správným tělem (to opravdu Ivana má), ráda sahá. Ale také se říká: Když dva dělají totéž, není to totéž. V případě moderátorky VIP zpráv to totéž nebylo. Onen náboj sexy dráždivosti bohužel neměla.

P.S.

Že by se Ivana stylizovala do nového manželova alba Sentiment, na němž jej doprovází Big Band Českého rozhlasu a který obsahuje české i zahraniční hity z třicátých a šedesátých let? Karel Gott v pruhovaném mafiánském obleku s červeně vyšívanou knoflíkovou dírkou v klopě saka nejspíš takové ambice měl. Nutno říci – vzhledem k věku nestora showbyznysu – mu to slušelo.

Tak trochu přes Německo se zastávkou v Itálii do Las Vegas, chce se při pohledu na něj říct. Mladá choť, která se mu tentokrát snažila sekundovat, byla dosti zmatená. Chtělo by to větší znalost módních reálií, nebo cit pro věc. Je mi líto, paní Ivano. A už nikdy takový výčes. Hororů je v tomhle státě dost. Nechte je Ivetě Bartošové. Ta má na ně patent.

Fotogalerie
7 fotografií