Organizátor soutěže David Novotný umí pozvané celebrity a pseudocelebrity hostit, poskytnout jim stejně jako médiím prostor k zábavě. Ta největší se samozřejmě odehrává na jevišti – soutěžícími a jejich disciplínami počínaje, účinkujícími umělci konče. A tzv. výživná je i mnohačlenná porota, která s diváky v sále tak trochu hraje přesilovku. Výsledkem je cirkus, jenž se hned tak nevidí.

Letos se na něm kromě lepých mladíků podílel i polozapomenutý zpěvák 998057:gallery:true:trueOndřej Ruml a jeho kolegyně Míša Nosková, která si zde k muzikálové gáži Dětí ráje střihla malý kšeft. A také tu vystoupila zrzka Debbie – ta to dokonce kvůli špatnému ozvučení zabalila předem a ani nedozpívala… Travestité druhé kategorie si exhibici plně užili. O modelky nebyla mezi porotci nouze a stejně tak nechyběli místní podnikatelé, političtí představitelé včetně značkového Víta Bárty z Věcí veřejných. Nutno říci, že herečka Jana Šulcová působila mezi prominenty akce poněkud ztraceně.

Opravdu neuvěřitelný pel mel. Heterosexuálové, metrosexuálové, homosexuálové. Ambiciózní Kenové. Snaživé dívky, party girl, modelky. Exoti a důstojní politici. Garnitura města. Umělci a pseudoumělci. Tak šílený společenský koktejl každoročně servíruje Muž roku v Náchodě. Je svým způsobem unikátním maloměstským divadlem. O lecčems vypovídá i sestava hostů a jejich modely. Stojí za podívání. Pokochejte se.

Fotogalerie
2 fotografie