Decentní, k filmu pořízený akt polonahé Balzerové se před rokem stal mediálním hitem a bez přehánění lze říci, že paní Eliška opět sklízí sladké plody popularity. Nedávno obdržela prestižní filmovou cenu Českého lva za nejlepší herecký výkon ve vedlejší ženské roli v Ženách v pokušení a zároveň byla ten večer vyhlášena nejoblíbenější českou herečkou.

Filmová Vilma zkrátka zahýbala národem a možná i její představitelkou. Jindy spíš ležérně, střízlivě až fádně oblékaná Balzerová se v posledním roce stává na poli módy suverénní ženou, která si je i v jedenašedesáti svého půvabu dobře vědoma. Její styl se lepší, počíná si čím dál líp.

Ženská rafinovanost
Český lev, pražská Lucerna 2011
Eliška Balzerová v módním pokušení pokročila. Na udílení filmových cen zvolila střihově rafinovanou, ve své podstatě střídmou a díky kaskádě zplihlých volánů velmi ženskou róbu, která její štíhlé a vysoké postavě moc slušela. Několik řad bižuterního závěsu s modelem ladilo, jen lodičky působily poněkud nepatřičně. Měly být víc efektní, anebo zpola kryté sukní.

Český lev, pražská Lucerna 2011 - Eliška Balzerová v módním pokušení pokročila. Na udílení filmových cen zvolila střihově rafinovanou, ve své podstatě střídmou a díky kaskádě plihlých volánů velmi ženskou róbu, která její štíhlé a vysoké postavě moc slušela. Několik řad bižuterního závěsu s modelem ladilo, jen lodičky působily poněkud nepatřičně. Měly být víc efektní, anebo zpola kryté sukní.
Autor: Martin Procházka, Pavel Machan

Snaha s rezervou
MFF Karlovy Vary 2010
Eliška Balzerová byla hostem Filmového karlovarského festivalu i loňské léto, pár měsíců po uvedení snímku Ženy v pokušení do kin. Kovově lesklá, stříbřitě zlatavá látka se na slavnostní zahájení akce hodila a jednoduchý střih jí dal vyniknout. Šperky jsou dobře vybrané, šál ze stejného materiálu navíc. Největší chybou jsou ale štrasem zdobené apolety na ramenou, jež celek nepochopitelně kazí.

854659:gallery:true:true

Noblesa s výpadky
Filmová premiéra, Praha, březen 2010
Na slavnostní uvedení Vejdělkova snímku Ženy v pokušení, kde hraje velmi svéráznou a velmi sexy babičku Vilmu, si Balzerová oblékla lesklý top, saténové kalhoty a ruce kryla rozevlátým hábitem. Je to decentně elegantní, dostatečně ženské, náhrdelník ve stylu art deco skvělý. Bohužel totéž nelze říci o stažených nohavicích do gumy a špatně zvolených, příliš dámských lodičkách.

854657:gallery:true:true

Alternativní nuda
MFF Karlovy Vary 2009
Plátěná, abstraktní výšivkou nenápadné barvy opatřená sukně s nakládanou kapsičkou na druk. K ní beztvará, rovněž střízlivě zdobená halena. Vak z lesklé kůže a pohodlné balerínky celkovou fádnost ještě více podtrhly... Pohodlná, rustikálními prvky kořeněná ležérnost decentní dámy na lázeňské kolonádě, která má ke koketně ženskému stylu daleko.

854658:gallery:true:true

Anonymní civil
Zima v pražských ulicích 2008
Dvouřadý námořnický kabátek,až příliš světlomodré džíny, semišové válenky a do čela naražený kulich ze strojové pleteniny. Nenalíčená tvář. Eliška v doprovodu svého chotě Jana vypadá jak mužatka. K ženě v pokušení, která celý český národ za dva roky uzemnila promo aktem ke stejnojmennému filmu, má hodně daleko.

854660:gallery:true:true