Mnoho lidí ji považuje za symbol charismatického půvabu, jenž k ideálu dokonalé krásy sice nenáleží, ale funguje. A valná část veřejnosti tuto čtyřiatřicetiletou ženu označuje i za inspirativní hvězdu na poli odívání. Tento status potvrdilo i české kolo mezinárodní Elle Style Awards, v němž se loni stala ikonou stylu roku 2009. Porota jí ocenění udělila za kreativitu, s níž dokáže kombinovat vysokou módu s vintage a konfekcí. To znamená luxusní exempláře s kultovními retro věcmi a kousky z masové oděvní produkce. Nic proti verdiktu Elle, ale nutno říci, že někteří lidé jej odmítají s tím, že je to teze snobů; že módní ikona nemůže dělat takové přešlapy za hranicí vkusu jaké se někdy Geislerové podaří. A co myslíte vy, milí čtenáři? Diskutujte pod článkem. Váš názor nás zajímá.

Leden 2011 - Zmatená diva

Na slavnostním večeru vyhlašování Cen filmových kritiků v Divadle Archa herečka (v doprovodu manžela, režiséra Zdeňka Janáčka) potvrdila, že i ikony módy mají své blbé dny. Ostře fuchsivá toaleta na tělo dokonale nepadla, barvou i stylem se prala s umělohmotným náhrdelníkem od H&M. Rumělkové nehty šílenost kombinace narezlých vlasů s ostře růžovou toaletou zpečetily. A nijaký účes volal po kultivaci od kadeřníka...

Říjen 2010 - Lady s puncem vintage

Geislerová (na snímku s šéfkou mediální agentury, kamarádkou Pavlínou Fechterovou) se světu předvedla v roli oděvní designérky a na pražské ulici představila svou kolekci městské módy pro zn. Pietro Filipi. Modely byly kultivovaným mixem tendencí minulosti a inspirace čtyřicátými lety byla patrná. To dosvědčují i rudé, od pasu zvonově rozvolněné hladké šaty s lehkým pláštěm v podobné linii, které si vzala na sebe. Lakové kozačky na podpatku podtrhují ženskost a nahrávají dojmu sofistikovanosti.

Únor 2010 -  Romantická rebelka

Narůžovělé šifonové šaty s vodopádem volánů, k nim aviatická kožená bunda s mohutnou s šálou u krku. Zlaté, ve špici otevřené střevíce ladí s psaníčkem, ale vykukující šev punčoch není půvabný. Na rozdíl od něžného pugétu květů ve vlasech, podtrhujícího romantiku róby, s níž je bunda v módním stylistickém kontrastu. Aňa i přes jistá nedopatření (punčochy měly být hrubší, např. pletené) dokázala sloučit neslučitelné. Je to půvabné.

497202:gallery:true:true