Sešlost protagonistů připravovaného muzikálu se konala v Praze na Střeleckém ostrově a výheň města dávala zapomenout na jakoukoli složitější parádu. Volné šaty, kratičké délky, co nejmíň hadříků na sobě.

Leona si tuto potřebu splnila pánskou oblekovou vestičkou v bolerkové délce, k níž naprosto nepochopitelně oblékla džínovou sukni, která se svrškem materiálem ani stylem neladí a sama o sobě je velkým úletem. Výsledkem je totální módní schizofrenie beroucí dech.

Machálková je na džínové sukně zatížená, loni ji nesundala celé léto, ale ta byla alespoň hladká z klasického temného denimu. Žádná bomba, ale oproti tomuto bleděmodrému, cirkusovými efekty vyšperkovanému modelu představovala velkou parádu.

603584:gallery:true:true

Sukýnku darovat, botky zout

Leona je nesmírně sympatické ženská a pokud mohu radit, doporučuji dát sukni Armádě spásy. Už samotná barva je problematická a ozdobné detaily (široký pas s výraznými poutky v kombinaci s dvěmi řadami nápadných knoflíků, zapínaní simulující dva proštepované poklopce) tento hadřík totálně odepisují.

Kotníčkové boty na klínu jsou samy o sobě hezké ale spolu s délkou ke kolenům i tak štíhlé a dlouhé nohy jaké má Machálková, sráží. Mnohem vhodnější a lichotivější by byly k minisukni. Jedinou potěchou pro oko je pohled na obnažený, krásně štíhlý Leonin trup a ramena, které žalostný outfit bohužel přebíjí.

Doufejme, že tolik tropických, mozek i vkus paralyzujících dnů nebude. Už kvůli Leoně, která sice nikdy nebyla stylotvornou ikonou, ale také neměla punc strašidla.