Každopádně by si měla za svého dvorního návrháře zvolit Josefa Klíra, který umí s jejími pompézními proporcemi skvěle pracovat.

K návrháři Pepovi Klírovi mám často výhrady, není mým šálkem kávy, ale způsob, jak si dovede poradit s Halininou figurou mi bere dech. Smekám, jak dokáže potlačit nedostatky a zdůraznit přednosti Venuše XL. Opravdu neuvěřitelné.

Fotogalerie
4 fotografie

Josef Klír se naposledy v souvislosti s Pawlowskou připomněl na soutěži Pretty Woman, kterou už tři roky, včetně moderátorky Haliny obléká. A světe div se, modely na tuto dámu, patří vždy k nejlepším. Vždycky jí sedí, vykreslují křivky a siluetu podrží, i když úctyhodné míry nositelky stále narůstají. Nejinak tomu bylo i nyní, kdy Pawlowská vystřídala dva modely. Dlouhou toaletu a malé večerní.

Halina Pawlowská, na rozdíl od jiných parádnic, stylistu nemá. Spoléhá se na vlastní výběr a vkus. Šatník má poskládaný vtipně a v rámci svých tělnatých možností skvěle - až na pár úletů, které v posledních měsících předvedla. Nejoblíbenějším místem nákupů je pro ni Paříž, kam s přítelkyní a svou vydavatelkou Romanou Přidalovou v rámci dámských jízd vyráží. Zlé drbny tvrdí, že i v této módní metropoli si zásadně vybírá svetříky a topy ve velikosti S a ty pak nechává se stoickým klidem v kabinkách s vyrvanými švy… Ty odolnější a pružnější si prý kupuje...

Tak nevím co je na této fámě pravdy, ale kdekdo ji rozšiřuje. Každopádně Pawlowská zatím nemá Francii zakázanou a stejně tak ji pouští do českých butiků. Nicméně - Josefa Klíra by se měla držet a občas si od něj nechat nějakou kreaci navrhnout. Sice nejsem fanynka jeho křiklavě dekadentní tvorby, ale Pawlowskou vidí dobře.. To, co se na standardně stavěné ženě jeví přes čáru a ordinérní, u velkoplošné Haliny vypadá akorát. Jak říkám, Halina má štěstí na chlapy.