Obsah filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce

Rachel Stoneová (Gal Gadot) je nezkušená technička v elitní jednotce MI6, kterou vede hlavní agent Parker (Jamie Dornan). Její tým MI6 však netuší, že Stoneová ve skutečnosti pracuje pro Chartu – tajnou mírovou organizaci, utajenou i před ostatními špiony, která využívá špičkové technologie k neutralizaci globálních hrozeb. Rachel byla vycvičena jako dokonalá profesionálka, fenomenální agentka v terénu, která se drží mise, sleduje informace a nikomu nevěří. Když rutinní misi zmaří záhadná hackerka Keya Dhawan (Alia Bhatt), Racheliny dva životy se střetnou. Zatímco se žene za ochranou Charty a snaží se překonat nepřízeň osudu, zjistí, že lidský přístup může být její největší předností.

Obsazení filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce

Herec Postava
Gal Gadot Rachel "Srdcová devítka" Stone
Jamie Dornan Parker
Sophie Okonedo Nomád / "Srdcový král"
Matthias Schweighöfer "Srdcový kluk"
Paul REady Bailey
Jing Lusi Yang
BD Wong "Křížový král"
Alia Bhatt Keya Dhawan
Archie Madekwe Ivo
Enzo Cilenti Milvaney
Jon Kortajarena Blonďák
Glenn Close "Kárový král"
Mark Ivanir Pikový král

Gal Gadot - Rachel Stone

Narodila se 30. dubna 1985 jako Gal Gadot-Varsano (hebrejsky: גל גדות), je izraelská herečka a modelka. Byla korunována Miss Izrael 2004 a reprezentovala svou zemi na soutěži Miss Universe 2004.

Poté dva roky sloužila v Izraelských obranných silách jako instruktorka bojové zdatnosti, načež začala studovat na IDC Herzliya a zároveň budovat svou modelingovou a hereckou kariéru. Její první mezinárodní filmovou rolí byla Gisele Yashar ve filmu Rychle a zběsile (2009), kterou si zopakovala v několika pokračováních. Celosvětové slávy dosáhla Gadotová díky ztvárnění Wonder Woman ve filmech DC Extended Universe, včetně snímků Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) a Wonder Woman (2017).

Od té doby si zahrála v akční komedii Red Notice (2021) společnosti Netflix a v mysteriózním filmu Smrt na Nilu (2022). Gadotová byla v roce 2018 zařazena na seznam 100 nejvlivnějších lidí světa časopisu Time a dvakrát se umístila v každoročních žebříčcích nejlépe placených hereček světa.

Jamie Dornan - Parker

Narodil se 1. května 1982, je herec, model a hudebník, který se narodil v Holywoodu v hrabství Down v Severním Irsku a vyrůstal na předměstí Belfastu. Jeho matka Lorna zemřela na rakovinu slinivky, když bylo Dornanovi 16 let.

Jeho otec Jim Dornan, porodník a gynekolog, který také uvažoval o tom, že se stane hercem, zemřel 15. března 2021 na komplikace spojené s COVID-19. James Peter Maxwell Dornan je držitelem dvou irských filmových a televizních cen, byl nominován na televizní cenu BAFTA a Zlatý glóbus. V roce 2020 byl deníkem The Irish Times označen za jednoho z nejlepších irských filmových herců. Zpočátku začínal v roce 2001 jako model, objevil se v kampaních pro značky Hugo Boss, Dior Homme a Calvin Klein.

List The New York Times ho nazval " zlatým torzem" a časopis Vogue ho v roce 2015 zařadil mezi "25 nejzářivějších mužských modelů všech dob". Kromě toho do roku 2008 vystupoval ve folkové skupině Sons of Jim. Herectví se začal věnovat v roce 2006 a mezinárodní uznání si získal rolí šerifa Grahama Humberta v seriálu Tenkrát na západě (2011-2013) a sériového vraha Paula Spectora v kriminálním seriálu The Fall (2013-2016). Za druhý jmenovaný seriál získal irskou filmovou a televizní cenu pro nejlepšího televizního herce a byl nominován na cenu Britské akademie pro nejlepšího televizního herce.

Ve filmu ztvárnil Axela von Fersena ve filmu Sofie Coppoly Marie Antoinetta (2006), Christiana Greye v sérii Padesát odstínů (2015-2018), Jana Kubiše ve filmu Anthropoid (2016), velitele Pata Quinlana ve filmu Obléhání Jadotville (2016), Paula Conroye ve filmu Soukromá válka (2018) a Pa ve filmu Belfast (2021), za který získal nominaci na Zlatý glóbus za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli.

Alia Bhatt - Keya Dhawan

Narodila se 15. března 1993 v Indii, je britská herečka indického původu, která hraje převážně v hindských filmech. Je známá pro své ztvárnění žen v problematických situacích a získala několik ocenění, včetně Národní filmové ceny a pěti cen Filmfare.

Je jednou z nejlépe placených indických hereček, od roku 2014 se objevuje v žebříčku 100 celebrit časopisu Forbes India a v roce 2022 jí byla udělena cena Time100 Impact Award. Narodila se v rodině Bhattových, je dcerou režiséra Maheshe Bhatta a herečky Soni Razdan. Poté, co jako dítě debutovala jako herečka v thrilleru Sangharsh z roku 1999, si zahrála svou první hlavní roli v teenagerském filmu Karana Johara Student of the Year (2012). Za roli oběti únosu v silničním dramatu Highway (2014) získala Cenu filmových kritiků za nejlepší herečku a dále se prosadila hlavními rolemi v několika romantických filmech z produkce Joharova studia Dharma Productions.

Bhattová získala čtyři Filmfare Awards pro nejlepší herečku za roli oběti zneužívání drog v kriminálním dramatu Udta Punjab (2016), špionky v utajení v thrilleru Raazi (2018), majetnické přítelkyně v hudebním dramatu Gully Boy (2019) a titulní prostitutky v životopisném snímku Gangubai Kathiawadi (2022).

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce - podrobné informace o filmu

V italských Alpách mají agenti MI6 Parker, Yangová a Baileyová za podpory techničky Rachel Stoneové za úkol vysvobodit obchodníka se zbraněmi Mulvaneyho. Mise se zvrtne, když je Yang přistižen, jak se snaží Mulvaneyho uspat, což vyvolá přestřelku. Parkerovi se podaří dostat Mulvaneyho do lanovky, ale zbytek týmu vidí, že Mulvaneyho muži se začínají shromažďovat na úpatí hory, aby ho přepadli.

Stoneová předstírá zranění, aby umožnila kontakt s Chartou, svým skutečným zaměstnavatelem, agenturou, která se věnuje udržování míru, pracuje mimo vládní sféru a funguje v naprostém utajení. K řízení všech operací používá "Srdce", prediktivní kvantový počítač s umělou inteligencí, který se dokáže nabourat do jakéhokoli digitálního zařízení. Stone s krycím jménem "Srdcová devítka" je uznávaným agentem v terénu. Když si uvědomí, že MI6 nedokáže Parkera včas zachránit, Stoneová spolupracuje se svým operativním kontaktem, "Srdcovým Jackem", na jeho záchraně.

Navzdory jejímu úspěchu mise selže, když si Mulvaney vezme kyanid a zemře. Po návratu do Londýna je Stoneová pokárána za to, že málem prozradila své krytí, svým nadřízeným Nomádem z Charty. Stoneová, znepokojená přítomností hackerky, kterou viděla v Alpách, ji identifikuje jako Keyu Dhawanovou, sirotka s vazbami na indické zločinecké syndikáty. MI6 vyšle tým, aby Keyu vypátral v Lisabonu, přičemž Stoneová je stále v utajení.

Po příjezdu jsou přepadeni oddílem žoldáků. Jack nařídí Stoneové, aby se evakuovala, ale ta to odmítne a na úkor svého krytí se vrátí, aby tým zachránila. Po jejich útěku Stoneová odhalí, že je agentkou Charty.

Po roli oblíbené superhrdinky chtěla Gal Gadot vyzkoušet něco nového. Chtěla si zahrát uvěřitelnější postavu a zároveň zažít vysokooktanovou akci, kterou miluje. V novém filmu našla obojí. „Jednou z nejlepších věcí na tomhle filmu je, že sází na akci úplně stejně jako na příběh a emoce,“ říká Gadot. „Bylo pro mě moc důležité, aby Rachel uměla bojovat, ale zároveň používat mozek, intuici a emoce.“ Film začal vznikat, když si David Ellison, Dana Goldberg a Don Granger ze Skydance vymysleli špionážní thriller s Gal, která se svým partnerem Jaronem Varsanem film taky produkovala.

„Vždycky jsem chtěl natočit špionážní film, kde by ústřední postava byla žena, co si nezadá s Ethanem Huntem a Jamesem Bondem,“ říká David Ellison. „Předložili jsme jí zárodek nápadu, ze kterého nakonec vznikl film Rachel Stoneová: Sázka na Srdce. Gal se k filmu upsala hned na první schůzce a od samého začátku byla radost s ní na všem spolupracovat.“ Společnost Skydance potom oslovila Bonnie Curtis a Julie Lynn z Mockingbird Pictures, jestli by se chtěly zapojit do vývoje filmu. Obě bez váhání souhlasily.

Producenti pak začali do detailů probírat témata a příběhy. Chtěli najít správnou kombinaci, která by Gadot pomohla udržet si nadšení během let, kdy měl film založený na její postavě vznikat. „Práce na filmu byl úžasný zážitek,“ říká Varsano. „Rychle jsme si uvědomili, že tady máme hlavní společný jmenovatel. Všichni jsme přesně věděli, jaký výsledek chceme a jak musíme co udělat, abychom ho dosáhli. Práce šla jako po másle a všechno se podařilo.“

V duchu spolupráce vznikal i scénář, ve kterém se spojilo umění Grega Rucky (Stará garda), Allison Schroeder (Skrytá čísla) a scénáristické skupiny, která měla za úkol vytvořit jedinečné scény osvětlující děj a hlavní témata. Scénář se od začátku šil na míru pro Gal Gadot.

Když Tom Harper, režisér Aeronautů a absolvent Peaky Blinders, dostal nabídku tenhle film režírovat, hned si uvědomil, že to je něco svěžího, co tomuhle žánru chybělo. Harperová říká: „Když jsem scénář četla poprvé, líbilo se mi třeba i to, že Rachel Stoneová nezachraňuje svět sama. To se ve filmech tohohle typu moc nevidí. Často zachraňuje svět jedna postava, která díky jakési božské prozřetelnosti všechny porazí. Tohle je trochu jiné, má to trochu lidštější nádech. To se mi moc líbilo.“

Lynn souhlasí a dodává: „Rachel Stoneová se toho rozhodla hodně obětovat, aby mohla využít svůj talent k pomoci druhým. To v člověku probouzí empatii. A to, jak se její postava rozhoduje a čemu dává přednost, je taky hodně působivé.“ Role Rachel Stoneové, dvojité tajné agentky, co má přísně zakázáno navazovat osobní vztahy a vytvářet si konexe, dala Gal Gadot příležitost vymanit se z předvídatelných rolí.

„Gal je moc milá a příjemná, takže to pro ni bylo náročné,“ vysvětluje Varsano. „Gal je hrozně sympatická a vyzařuje z ní vřelost a soucit. Zadržovat všechny tyhle pozitivní emoce a chovat se rezervovaně byl od ní výkon, protože když konečně mohla být sama sebou, vyvalilo se to všechno ven jako tsunami.“ Ellison souhlasí a zmiňuje její „průlomovou“ roli Diany ve filmu Wonder Woman, ve které „inspirovala diváky po celém světě“.

Dodává: „Gal má jakési jedinečné, nepopsatelné osobní kouzlo, které jí umožňuje navázat s diváky pouto tak, jak to jiní nedokážou. Od první chvíle, kdy ji vidíte na plátně, ji obdivujete. Od první chvíle jí fandíte. Bylo mi velkou ctí s ní spolupracovat a sledovat, kolik emocí a síly do té postavy vložila. Nemůžu se dočkat, až diváci Rachel Stoneovou poznají.“ Rachel Stoneová je sice výjimečná, ale je to pořád jenom člověk. A právě tím tenhle film v tak bohatém žánru vyniká.

„Gal má nálepku superhrdinky, a tak dala jasně najevo, že tentokrát chce krvácet, mít modřiny, potit se, být lidská a autentická,“ prozrazuje Curtis. „V tom si s Tomem Harperem kápla do noty, protože ten chtěl přesně to samé.“ Harper chtěl nejen vytvořit špionážní akční thriller s uvěřitelnou hlavní postavou, ale taky propojit akční scény s epickým rozměrem, kdy se děj odehrává v různých zemích.

„Takový film musí být prodchnutý dobrodružstvím a naším cílem bylo ho maximálně vygradovat“, říká Harper. Aby se ale diváci s postavou Rachel Stoneové opravdu sžili, museli jsme se vždycky pohybovat v oblasti reálně možného. Je klíčové, aby působila jako člověk, a ne nějaká nadlidská superhrdinka. Chtěli jsme, aby všechno bylo co nejvelkolepější, nejdramatičtější a nejdrsnější, ale taky, aby to bylo realistické.  Gadot věří, že diváky nakonec nejvíc osloví lidskost Stoneové, které dá každá strhující akční scéna pořádně zabrat. „Rachel přemýšlí, jaký vliv mají její činy na druhé a na různé situace. „Vybírám si role, na kterých je vidět, že ženy můžou být krásné i silné. Že to nejsou dvě věci, které se vylučují,“ dodává.

Díky dobrodružstvím, která Stoneová prožívá, je podle Gadot tenhle film „ideální vyprošťovák z každodenní nudy.“ – „Je to dobrodružství, které vás zavede do Velké Británie, Portugalska, Senegalu, na Island a do Itálie,“ říká. „Je to skvělý způsob, jak se vyprostit z každodenní rutiny. Má to parádní scénář, je to akční, má to emoce a samozřejmě to má taky srdce. Má to všechno, co to má mít, a je to hodně autentické.“

Co je co, kdo je kdo? Charta je tak tajná organizace, že o ní nevědí ani ostatní špioni. Tvoří ji bývalí špioni a bývalí mocní politici z celého světa, kteří se vymanili ze starých struktur a využívají svoje schopnosti a nejnovější technologie pro zájmy lidstva. Je to něco mezi OSN a Mezinárodním záchranným výborem. Charta, kterou řídí čtyři Králové, zasahuje tam, kde to jiné organizace nezvládnou. Králové jsou vedoucí představitelé Charty.

Každý z nich zodpovídá za čtvrtinu organizace. Sídlí v různých částech světa. Nejvyšší, Kárový král, je bývalý zástupce ředitele CIA. Další tři jsou bývalý velitel FSB (kříže), vysoký analytik kybernetické rozvědky čínských bezpečnostních služeb (piky) a britská baronka, bývalá šéfka nevládní organizace (srdce). Jejich nejcennější technologie je ale v ohrožení, a tak se Králové, kteří o nejdůležitějších věcech komunikují osobně, aby zabránili úniku informací, musí spojit v boji proti mocné hrozbě, která by je mohla zničit.

Srdce je neuvěřitelně výkonná umělá inteligence, která dokáže na internetu získat přístup k aktuálním i historickým datům a procesům jakékoli osoby nebo organizace a na základě získaných údajů předvídat jejich budoucí chování, rozhodování a dokonce navrhovat nejvhodnější reakce. Zjistí cokoli, od toho, na jaký film se někdo chce o víkendu podívat, až po nejlepší způsob, jak zažehnat bezprostřední vojenskou hrozbu.

Secret Intelligence Service (SIS), běžně známá jako MI6, je britská zahraniční zpravodajská služba. Jejím hlavním úkolem je tajný sběr a analýza zahraničních zpravodajských informací s cílem posílit bezpečnost země. Název MI6 je zkratka pro Military Intelligence, Section 6 (Vojenské zpravodajství, sekce 6).

Rozhovor s Alií Bhatt (Keya Dhawanová):

Co vás lákalo na roli Keyi Dhawanové?

Alia Bhatt: „Jsem hrozně vděčná, že jsem se na takovém projektu mohla podílet a dostat se na světová plátna. V indickém filmovém průmyslu natáčím už deset let, ale tohle je můj první anglicky mluvený film, takže jsem hrozně šťastná. Čekala jsem na správnou příležitost a taky jsem toužila po roli, která by odpovídala tomu, kdo jsem a odkud pocházím. U tohohle filmu se to podařilo, protože Keya, kterou hraju, pochází z Indie a prošla si hodně náročnými situacemi. Musela se v nich prosadit. A taky za něco bojuje, jako všichni v tomhle filmu. Má ale svoje vlastní cíle. Jsem hrozně ráda, že jsem mohla hrát v tomhle skvělém akčním filmu s Gal Gadot v hlavní roli. Je to film o aktuálních tématech a má silnou hrdinku, ke které všichni vzhlížíme a kterou máme rádi. Celý příběh se mi moc líbil. A protože práci Toma Harpera znám, tak jsem byla nadšená, že s ním můžu spolupracovat. A určitě bych mohla uvést taky spoustu dalších důvodů, kvůli kterým jsem tuhle nabídku přijala.“

V tomhle žánru většinou nehrají hlavní postavu ženy. Vaše postava je navíc velmi inteligentní a silná. Jaké to bylo podílet se na téhle změně stereotypu?

Alia Bhatt: „Ony se ty stereotypy teď mění po celém světě. Třeba i v Indii, kde jsem hrála ve filmu Gangubai, který si vedl skvěle v kinech i na Netflixu. Hlavní roli v něm hrála žena. Lidé si často můžou říkat, že akční film s hlavní ženskou postavou nebude příliš úspěšný. Ale podle mě Gal tuhle mylnou představu rozbila, když natočila Wonder Woman. Protože důležité jsou nakonec postavy a o to, co ztvárňují. Tak to bylo i u filmu RACHEL STONEOVÁ: SÁZKA NA SRDCE. Když jsme se setkali a povídali si o něm, řekla: „Akčních franšíz se špionážními thrillery, ve kterých hraje hlavní roli žena, moc není A tak bych chtěla něco takového natočit.“ Proto jsem se rozhodla, že se do toho pustím. Ta myšlenka se mi líbila. Je to jedinečné, relevantní a aktuální.“

Je to váš první velký film mimo indický filmový průmysl. Všimla jste si při natáčení nějakých zásadních rozdílů?

Alia Bhatt: „Je vlastně úžasné, jak je to všechno podobné. Není v tom žádný velký rozdíl. Pracovní morálka, nadšení pro práci a týmová spolupráce s cílem, aby se všechno povedlo, to všechno bylo skoro stejné, takže jsem se cítila jako doma.“

Jak se vám pracovalo s Gal a Jamiem?

Alia Bhatt: „Gal je moc hodná, vyzařuje z ní úžasná energie a je vidět, že umí lásku dávat i přijímat. Když jsem s ní, je to, jako bychom se znaly už hodně dlouho. Je hrozně příjemné být v její přítomnosti, a to je o to důležitější, že je taky producentka. Snaží se, aby se všichni cítili dobře a byli spokojení. Je prostě fantastická a je velkou inspirací pro spoustu hereček a herců po celém světě. Máme spolu několik skvělých scén a dynamika mezi Rachel a Keyou je hodně zajímavá. Není to plytké, a to se mi na tom líbí nejvíc. S Jamiem jsem teď točila v podstatě skoro každý den a pracuje se mi s ním hodně dobře. Jamie je fakt vtipný a práce s ním na tomhle filmu byla zábava. Točíme ty intenzivní momenty, kde jde o všechno, ale mimo kameru se pak smějeme, povídáme si a nálada je prostě báječná. Je to zajímavý kontrast. On je taky pan herec, velmi jemný a má hrozně uhrančivý pohled. Točilo se s ním skvěle a užili jsme si to.“

Co do filmu vnáší Tom Harper jako režisér?

Alia Bhatt: „Tom přesně ví, co chce, ale zároveň vám dá volnou ruku, abyste si daný okamžik interpretovali tak, jak vám to vyhovuje. Důvěřuje vám, co se týče postavy, a když jsme dělali první dvě scény, zjistila jsem, že byl nadšený, když viděl, jak Keya díky mému podání ožívá, a že se naše názory na ni shodují. Jako bychom byli naladění na stejnou frekvenci. Líbí se mi, že má jasno, ale zároveň nesvírá otěže až moc pevně. Má taky úžasný smysl pro humor. Myslím, že člověk s tak jemným smyslem pro humor ho v akčním špionážním thrilleru vnáší i do postav a scén. A to jim přidává na autentičnosti.“

Žánrově je snímku podobný projekt Mission: Impossible. Proslulá série, která zahrnuje jak televizní, tak filmovou tvorbu, přičemž každá z nich má své vlastní charakteristické rysy. Impossible (1966-1973): Původní televizní seriál se soustředil na Impossible Missions Force (IMF), tajnou vládní agenturu, která podniká tajné mise v boji proti mezinárodnímu zločinu a špionáži.

Každá epizoda představovala jedinečnou misi, která zahrnovala složité plánování, převleky a špionáž s vysokými sázkami. Ústřední postava, Jim Phelps, kterého hrál Peter Graves, vedl tým agentů, z nichž každý měl specializované dovednosti. V průběhu sedmi sezón se v seriálu střídali herci. Seriál byl známý svými složitými zápletkami a ikonickými sebedestrukčními instruktážními páskami.

Hláška "Your mission, if you choose to accept it..." se stala slavnou. Původní seriál je považován za klasiku špionážního žánru a položil základ trvalé popularity této série.

Mission: Impossible (1996-současnost): Filmová série v čele s Tomem Cruisem jako Ethanem Huntem vychází z podobné premisy jako televizní seriál. Hunt je zkušený agent pracující pro IMF, který se vydává na nebezpečné a často zdánlivě nemožné mise. Filmová série je známá svými vysokooktanovými akčními scénami a dechberoucími kaskadérskými kousky, které mnohdy předvádí sám Tom Cruise. Patří mezi ně šplhání po mrakodrapech, visení z letadel a další odvážné kousky.

Zatímco televizní seriál se přikláněl spíše ke složitým zápletkám a převlekům, filmy kladou důraz na akci, ve které se mísí špionáž a intriky. Ve filmové sérii se objevují vedlejší postavy jako Luther Stickell (hraje ho Ving Rhames) a Benji Dunn (hraje ho Simon Pegg), které zajišťují kontinuitu a komické odlehčení. V každém díle se vystřídali jiní režiséři, kteří do série vnesli svůj jedinečný styl. Mezi významné režiséry patří Brian De Palma, John Woo, J. J. Abrams, Brad Bird, Christopher McQuarrie a další. Filmová série byla velmi úspěšná jak z hlediska kritiky, tak z hlediska komerčního. Neustále přináší kasovní trháky.

Pokud vás zajímá tento žánr, určitě si nenechte ujít následující snímky...

  • Série James Bond: Ikonický britský špion James Bond se stal ústřední postavou mnoha akčních filmů plných špionáže, gadgetů a riskantních misí. Začněte s klasikou jako "Goldfinger" nebo prozkoumejte moderní díly jako "Casino Royale" a "Skyfall".
  • Bourneova série: Série o Jasonu Bourneovi, zahrnující filmy jako "The Bourne Identity," "The Bourne Supremacy," a "The Bourne Ultimatum,", sleduje zkušeného agenta, který odhaluje záhady své minulosti a zároveň se potýká s intenzivními akčními scénami.
  • Série Smrtonosná past: Ve filmech "Smrtonosná past", zejména v těch dřívějších, jako "Smrtonosná past" a "Smrtonosná past 3", se objevuje obyčejný chlapík v neobyčejných podmínkách, který bojuje proti teroristům a zločincům.
  • Salt: Tento film, v němž Angelina Jolie hraje důstojnici CIA obviněnou z toho, že je ruskou špionkou, nabízí špionáž, akci a silnou hlavní postavu.
  • Atomová blondýnka: V tomto stylovém a akcí nabitém thrilleru z období studené války hraje Charlize Theron britskou špionku. Je známý svou působivou choreografií soubojů.
  • Krycí jméno U.N.C.L.E.: Tento film se odehrává v 60. letech a sleduje dva špiony, jednoho ze Spojených států a druhého ze Sovětského svazu, kteří musí spolupracovat, aby zastavili zločineckou organizaci.
  • Red: V tomto komediálně-akčním filmu vystupují vysloužilí agenti CIA, kteří se znovu ocitají v akci, aby odhalili spiknutí. Nabízí kombinaci humoru a akce.
  • Knight and Day: Tom Cruise hraje v této akční komedii po boku Cameron Diaz. Kombinuje humor s napínavými akčními scénami a špionáží.
  • Sicario: Ačkoli se jedná spíše o kriminální thriller, je plný napětí a točí se kolem války proti drogám, tajných agentů a intenzivních akčních scén.
  • The Italian Job: Loupežný film s dávkou akce a špionáže sleduje tým zlodějů, kteří naplánují a provedou loupež v Benátkách.
  • Kingsman: Tajná služba: V tomto filmu, který je směsicí akce, špionáže a humoru, sledujeme mladého muže, který se přidá k tajné špionážní organizaci.
  • Pravdivé lži: Tento film, v němž Arnold Schwarzenegger hraje tajného špiona, kombinuje akci s komedií a rodinnou dynamikou.

Viděli jste film Rachel Stoneová: Sázka na Srdce? Podělte se o své dojmy v diskusi

Video
Video se připravuje ...

Gal Gadot se umí prát i jako Rachel Stoneová Netflix, idh

Fotogalerie
28 fotografií