Obsah seriálu Ed Sheeran: The Sum Of It All

Ed Sheeran, světová superhvězda, vůbec poprvé otevírá dveře do svého soukromého života, v němž zkoumá univerzální témata, která jsou inspirací pro jeho hudbu. Tento seriál sleduje Eda poté, co se dozvěděl životně důležitou zprávu, a odhaluje jeho těžkosti i triumfy v nejnáročnějším období jeho života.

Tento originální čtyřdílný seriál obsahuje exkluzivní záběry, které stojí za jeho kultovními hity, nikdy předtím neviděné osobní archivy s jeho přáteli a rodinou a epická stadionová vystoupení umožňující nahlédnout do Edova světa. V každé epizodě se Ed potýká s tématy a emocemi, které prožívá většina lidí. Ed vyjadřuje své hlubší myšlenky, když přehodnocuje život a zkoumá, co si myslí o světě, o sobě samém a jak toto těžké období ovlivnilo jeho a jeho novou hudbu.

Obsazení seriálu Ed Sheeran: The Sum Of It All

Ed Sheeran: Narodil se 17. února 1991 v Halifaxu v hrabství West Yorkshire ve Spojeném království. V mládí začal hrát na kytaru, čímž se brzy projevil jako slibný hudební talent. Když mu bylo 11 let, potkal Sheeran v zákulisí jednoho z Riceových koncertů zpěváka a skladatele Damiena Rice a mladý hudebník v něm našel další inspiraci.

Podle vyprávění Rice Sheeranovi řekl, aby napsal vlastní hudbu, a Sheeran se druhý den vydal na cestu, aby tak učinil. Netrvalo dlouho a Sheeran začal nahrávat a prodávat CD a brzy sestavil své první oficiální EP The Orange Room. S tímto úspěchem a neutuchajícími ambicemi se Sheeran v pouhých 14 letech vydal na léto do Londýna. V domnění, že ve velkoměstě najde koncerty, opustil Sheeran domov s kytarou a batohem plným oblečení a jeho hudební kariéra se rozjela.

Ed Sheeran je zpěvák a skladatel, který začal hrát na kytaru už v mládí a brzy poté začal psát vlastní písně. Jako teenager se přestěhoval do Londýna, aby se mohl věnovat hudbě, a jeho kreativita vyústila v několik raných EP a stovky živých vystoupení. Sheeran na sebe upozornil svými online vystoupeními a ještě předtím, než podepsal smlouvu s nahrávací společností, se dostal na první místo v žebříčku iTunes.

Od podpisu smlouvy s Atlanticem prodal Sheeran miliony desek a získal Grammy za hity jako "Thinking Out Loud" a "Shape of You" a také za album ÷ z roku 2018. Sheeran se objevil v mnoha filmech jako on sám, například ve filmu Dítě Bridget Jonesové (2016) nebo v muzikálu Yesterday (2019) inspirovaném skupinou Beatles.

Získal také stálou roli v seriálu stanice FX The Bastard Executioner (2015) a později se objevil v jedné epizodě seriálu Hra o trůny a v antologickém seriálu společnosti Amazon Modern Love.

Ed Sheeran: The Sum Of It All - podrobné informace o seriálu

Dokumentární seriál Ed Sheeran: The Sum of It All od producentů z Fulwell 73 Productions, držitelů ceny Emmy® (Elton John živě: Rozlučkový koncert z Dodger stadionu, Adele: One Night Only, The GRAMMY Awards), nabídne exkluzivní, dosud nezveřejněné osobní archivy, rozhovory a podmanivá vystoupení, které odhalí velmi osobní stránku Eda Sheerana a přiblíží, jak ho jeho zkušenosti formovaly jako současného umělce. Sheeranův nový singl „Eyes Closed“ vychází tento pátek 24. března a jeho nejnovější album „ – “ (vyslovuje se „Subtract“) se objeví 5. května.

Dokument vezme diváky na cestu kolem světa, která ukáže, jak se z koktavého kluka stala jedna z největších světových superhvězd a jak se rodí hudební hity, které jsou na vrcholu hitparád. „V tomto dokumentárním seriálu odhalujeme tu stránku Eda Sheerana, kterou fanoušci dosud neviděli,“ říká Ayo Davis, prezidentka společnosti Disney Branded Television. „Společně se společností Fulwell 73 jsme vytvořili něco skutečně autentického a osobního, co diváky nejen pobaví, ale také je inspiruje k tomu, aby měli velké sny a šli si za svými touhami.“

„Svůj osobní a soukromý život jsem si vždy velmi střežil, jediný dokument, který jsem kdy natočil, byl o psaní písní,“ říká Ed Sheeran. „Byl jsem osloven společností Disney, abych natočil čtyřdílný dokument, a zdálo se mi, že je ten správný čas otevřít dveře a pustit lidi dovnitř. Doufám, že se to divákům bude líbit.“

„Každý na světě zná a miluje písně Eda Sheerana, protože se staly soundtrackem k mnoha důležitým okamžikům našich životů,“ uvedli partneři společnosti Fulwell 73 Ben Turner a Ben Winston. „Tento seriál však ukazuje skutečného muže, který se za velkými hity skrývá. Ukazuje Eda v úplně jiné podobě, po bouřlivém roce v jeho osobním i profesním životě. Natáčení tohoto dokumentu bylo pro nás ctí.“

Video
Video se připravuje ...

Trailer k seriálu Ed Sheeran: The Sum Of It All Disney Plus

Fotogalerie
10 fotografií