Milenci se sladili do tmavě modré barvy a že jim to seklo! Takhle žhavá Písařovicová ještě nebyla. Je vidět, že má na ni Ondřej Brzobohatý sakra dobrý vliv. Muzikant měl vždy dobrý vkus a toužil vedle sebe mít krásnou ženu, a jak je vidět, Daniela dělá vše pro to, aby vedle něj vypadala hodně sexy.

A tak odhodila veškeré zábrany a na karlovarské promenádě se procházela jen v saku. Pod ním byla zcela nahá. Kolemjdoucí pánové nemohli spustit oči z jejího výstřihu. Kvůli chladnému počasí se později přioblékla, ale mnozí se shodnou, že to nebylo vůbec zapotřebí. 

Ondřej zase překvapil fanoušky černě nalakovanými nehty. I když je muzikant, na společenské události nosí nalakované poměrně často, po jeho kauze, kdy se pod tlakem své exmanželky Táni Kuchařové přiznal, že se rád převléká za ženy a vystupuje jako Tiffany, to vzbudilo o něco větší rozruch. 

Zdá se, že partneři, kteří se před nedávnem na dovolené na Maledivách zasnoubili, nabírali síly až na druhý festivalový den. Oficiální zahájení a ceremoniál na červeném koberci si nechali ujít. I tak se ale díky své skvělé vizáži stali hned hvězdami karlovarské kolonády. V sobotu večer je na programu hned několik večírků a koncertů, je zatím otázkou, kam měly hrdličky z mostu u hotelu Pupp namířeno. 

Video
Video se připravuje ...

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!« Blesk TV

Fotogalerie
37 fotografií