Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Takové bylo zakončení Varů: Odhalené, sportovní a „posichrované“!

/
  • Takové bylo zakončení Varů: Odhalené, sportovní a „posichrované“!
    10. července 2022 ● 05:00

    Uteklo to jako voda! Po týdnu je karlovarský filmový festival u konce, ale jeho závěrečný ceremoniál stál opět za to... Připomeňte si s námi jeho nejlepší a nejzajímavější momenty a hosty.

  • 1.

    Vary ve varu sportu: Basketbal

    Možná to bylo tím, že všichni teď žijí také Wimbledonem, ale v Karlových Varech se letos objevila řada sportovců. Jako jeden z prvních na závěrečné akci byl na červeném koberci basketbalista Tomáš Satoranský. Vyvedl svou partnerku a moc mu to slušelo. 

  • 2.

    Bojová umění

    Další známou tváří ze světa sportu byl bojovník Jiří Procházka, který má teď poraněnou ruku a musí být v klidovém režimu. Pro každého to ale zřejmě znamená něco trochu jiného a Jirka to tak ve Varech pořádně rozjel. 

     

    „Jsem poprvé na červeném koberci, alespoň ve Varech,“ prozradil v živém vysílání Blesku mistr bojových umění. „Včera to bylo dobrý, hodně se tancovalo,“ radoval se, jak si vyhazoval z kopýtka. Užívá si hlavně to, že tentokrát nemusí držet formu do zápasu.  

    Video
    Video se připravuje ...

    Bojovník Jiří Procházka na MFF KV: Jsem po zákroku, musím mít klid Markéta Reinischová, Honza Jedlička

     

  • 3.

    Pohádkový tenis

    Zastoupení měl ve Varech právě i zmíněný tenis, a to díky Petře Kvitové, která dorazila po boku svého partnera a zároveň trenéra, Jiřího Vaňka. Byla krásně načesaná a nalíčená a v nádherných šatech působila jako princezna - jen málokdo by v ní hledal upocenou dívku z kurtů.

    Video
    Video se připravuje ...

    Tenistka Petra Kvitová: Další zánět! Bohužel už potřetí! Markéta Reinischová, Honza Jedlička

     

    Ostatně si teď asi moc nezahraje, opět ji trápí ruka - konkrétně zánět zápěstí. „Byli jsme se projít, nasát tu atmosféru. Bylo to fajn a vidět to jinýma očima,“ prozradila kráska. 

  • 4.

    Hvězda Kordulka

    Nejzářivější hvězdou se záhy stala Kordula Stropnická, které bude v září 17 let. Dorazila spolu s mámou Veronikou Žilkovou a prozradila, že konečně na festivalu poprvé viděla svou maminkou v něčem hrát - zhlédla totiž snímek Zapomenuté světlo, který byl uveden na počest Bolka Polívky, letos oceněného. „Moc se mi to líbilo, a dokonce jsem plakala na konci,“ přiznala mladá kráska, která se těší, že si teď pustí víc snímků se Žilkovou.

     

    Jelikož by ale mohla být směle modelkou, všechny zaujal především její zajímavý model. Před kamerou se také dohadovaly o budoucnosti Korduly. Ta si chce najít něco svého, ale maminka to vidí jinak. „Myslela jsem, že chvíli bude dělat modelku, aby si vydělala na koně.“ Přece jen je to drahý koníček a Veronika má velkou rodinu, na níž je teď sama, když se s ní její muž Martin Stropnický rozešel.

  • 5.

    Mišík bez holky

    Pány reprezentoval především mladý zpěvák Adam Mišík, v krásném obleku. Vypadal elegantně, ovšem jedna věc u něj zarazila. Dorazil totiž na červený koberec sám, bez doprovodu. A to i přesto, že jeho partnerka Natálie Jirásková, dcera Ivy Kubelkové, s ním ve Varech byla. Dokonce i na premiéře filmu Banger.

     

    Kam se mu zatoulala a proč ho nepřišla podpořit? Neodvezla si ji nakonec maminka Iva přece jen domů, i když avizovala, že je klidně nechá s Adamem samotné a nebude jim do toho mluvit... Že by nějaké obláčky v ráji?

  • 6.

    Esa beze slova

    Zahraniční hvězdy patřily letos k velmi oblíbeným hvězdám festivalu. Každý se chtěl fotit, každý chtěl podpis. Není divu, že Geoffrey Rush i Benicio del Toro, kteří si pobyt v lázeňském městě pořádně vychutnali, už byli unavení. Na červeném koberci se už zbytečně nezastavovali a nedávali už ani rozhovory, mířili rovnou do sálu na předávání cen. Snad aby to náhodou neprošvihli.

  • 7.

    Večeře s Rushem

    Nedá se přitom říct, že by se Rush nějak společnosti stranil. Naopak si během pobytu stihl zajít i na komentovanou prohlídku a též do kina. Nechal se slyšet, že zná české umělce i českou historii. A hlavně obdivuje Bolka Polívku, shodou okolností také letos oceněného. Chodil na něj prý v Paříži do divadla, ale dosud spolu nikdy nemluvili, až letos ve Varech. 

     

    „Už jsme se potkali včera na obědě a zavzpomínali jsme na Paříž a Avignon. Je krásný a sympatický člověk, klobouk dolů,“ uvedl pro Blesk.cz Bolek Polívka. Ale ještě dojde k jednomu setkání, takže vzpomínek bude víc. Jak potvrdil Kryštof Mucha, oba herci se chystají ještě na společnou večeři. 

     

    Rush ostatně Polívku zmínil i ve své děkovné řeči. „Šel jsem studovat do Paříže a viděl jsem Miloše Formana a to mě také inspirovalo. Ale ještě důležitější bylo, když jsem jako student viděl Bolka Polivku. Bolku, byl si mou mužskou můzou! Vzhlížel jsem k tobě! Chtěl jsem být tebou,“ vysekl mu poklonu nad poklony.

  • 8.

    Karlovy Bary

    V modelu od Zuzany Kubíčkové vypadala na červeném koberci naprosto božsky herečka Zuzana Stivínová. A dokonce byla i velmi vtipná. „Já jsem tu od čtvrtka a udělala jsem tu docela ostudu. Né, jako vždy, jdu do divadla, do kina, pak Karlovy Bary…“ naznačila, jak si festivalovou atmosféru užívala. Nechtěla na sebe prozradit, jakou přesně ostudu měla na mysli, ale odtajnila, že zkrátka jeden mejdánek už tu má za sebou.

    Video
    Video se připravuje ...

    Zuzana Stivínová na zakončení MFF KV: Kolik zlata má na sobě? Markéta Reinischová, Honza Jedlička

  • 9.

    Habera bez kraťasů

    Daniela Peštová a Pavol Habera, kteří již mnoho let tvoří pár, opět zazářili. Oběma to velice slušelo a Daniela, co je na festivalu delší dobu a měla tu i pracovní povinnosti, odtajnila, že výběr outfitů má na starosti ona. „Nechává to na mně, možná až moc. Ale já mu neradím zle,“ netajila se modelka.

     

    Napadlo ji, že by možná stálo za zkoušku mu říct něco, co by byla hloupost, aby ho otestovala. „Už bych si nevzal krátké nohavice,“ smál se hudebník, který se kdysi proslavil v kraťasech. Dodnes mu to prý připomínají na koncertech...

  • 10.

    Špendlík

    Na zakončení festivalu se objevily ale i daleko šílenější a extravagantnější modely. Jeden takový vynesla i aristokratka a jezdkyně Francesca Dominika Kolowrat-Krakowská (23), která přišla spolu s partnerem, podnikatelem Václavem Dejcmarem. Ona boty na obřích podpatcích a v černých šatech, které toho dost odkrývaly.

     

    Vrchní částí připomínaly tak trochu i bikiny a nejzajímavější bylo, že sukni zase přidržoval spínací špendlík, tedy tzv. sicherheitska, sicherneistka či sicherleiska. Vše doplňoval masivní náhrdelník, těsný skoro jako obojek. A Dominika i Václav navíc uvnitř nosili i černé sluneční brýle. Tak to jsme zvědaví, co na tohle řekne Ina T. v příští módní policii.

     

     

    Fotogalerie
    342 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 40

Pollo: Evidentně zajímá, drbno, když ti stála za koment.

(11. 07. 2022 11:21)

fany22: Přesně. A jinak kolem financí v této rodině je spousta protichůdných info. Mimo jiné Žilková po návratu pronesla, že musí teď živit dceru, která se rozvádí ! Ale do dvou let Agáta vyplatila 10 milionů ( ano, polovinu jí prý dala matka, tak pouhých 5 ), pořídila auto za dva miliony a k tomu její nákladný způsob života. Že už se jí nechce živit ty její partnery, je už perlička. Lhaní mi prostě vadí. A očerňování bývalých manželů taky.

(11. 07. 2022 08:59)

fany22: prochaskanamostě - Stropnický zastává reprezentativní post (pozice ministra a dál velvyslance jeho ženě velmi lichotila), takže NAOPAK - jeho rodina měla být s ním. Nikoliv, že on by měl být tady. Manželka ho opustila, co v tom vztahu bylo špatně je koneckonců jejich věc, ale rozhodně se problémy vlekly nějakou dobu. A že je Žilková nevyrovnaná hysterka, která plácne cokoliv, aby byla zajímavá, snad musíte vidět i Vy. A kolik vztahů a úletů tato, dle Vás zřejmě rozumná a citově vyrovnaná žena , za život stihla, opravdu vydá na silnou knihu. Sama prohlásila, že toho do memoárů napsala třetinu.
Jestli se Stropnický na stará kolena pobláznil, je docela dobře možné, ale z dlouholetého fungujícího vztahu se jen tak neodchází.
A Kordulka se zařízlými kalhotkami, která není ani herečka ani autorka, která tam byla navíc j e n jako pouhý doprovod, rozhodně decentní nebyla.

(11. 07. 2022 07:50)

Dianthos: Decentní tedy vypadá jinak! Skrze látku je vidět i jak se jí zařezává dres. Dívat se někomu na společenské události na zadek, není nic příjemného. Tím spíš, když je tomu dítěti 16 let. V tomto věku je to nemístné. Navíc dost odhalená prsa. Prostě ukázat všechno najednou už ani není sexy a rozhodně to není elegantní. K odhalenému hrudníku patří sukně alespoň pod kolena, ne taneční dres v rybářské síti.
Z pohledu otce Stropnického je to jeho dítě, které mu dělá ostudu. Ne, že by jí dělal on. A jestli říkáte "citově přelétavý" člověku, který měl za život tři partnerky, z toho dva dlouholeté vztahy, tak si přečtěte výčet milenců Žilkové.

(10. 07. 2022 18:25)

Dianthos: Jojo, ti dva si rozumí. Ale asi jenom do té doby, než Žilkovic klan začne okupovat televizi Barrandov.

(10. 07. 2022 18:14)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy