Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Polívka, Mihulová a Klausová na červeném koberci: Pochlubili se potomky

/
  • Kdo ve Varech ukázal rodinné příslušníky?
    23. srpna 2021 ● 10:15

    Do záře reflektorů vyvedly české hvězdy nejen své partnery, ale někteří se pochlubili i svými potomky. Bývalou první dámu Livii Klausovou (77) doprovodili dospívající vnuci, herečka Alena Mihulová (56) se blýskla dcerou a její partnerkou, a Bolek Polívka (72) se po zásluze pýřil vedle dvou nejmladších synů a dcery Mariany, která roste do krásy. 

  • 1.

    Bolek Polívka (72), herec

    Hujerovi

     

    Nejpočetnější skupina večera stála po boku Bolka Polívky. S manželkou Marcelou (52) vyvedl na červený koberec jejich společné potomky - Honzu (16), Františka (13) a Marianu (12). Hrdě je všem představoval a pochlubil se i jejich úspěchy „Mám syna Jendu, skvělého basketbalistu, který hraje za Brno a byli mistři republiky,“ prozradil pyšný táta. Jestli i nejmladší potomci budou kráčet v hercově šlépějích stejně jako dcera Anna Polívková (42) a syn Vladimír Polívka (32), zatím netuší. „Nevím, jestli půjdou přímo v mých šlépějích, ale mají jiskru, mají šarm a až záviděníhodnou energii, takže mám z nich radost,“ dodal Polívka na závěr.

  • 2.

    Alena Mihulová (56), herečka

    Dámské trio

     

    Etérickou herečku Alenu Mihulovou doprovodila na slavnostní zahájení dcera Karolína (26) s partnerkou. „Doufám, že si festival užijeme naplno, jak to jen půjde,“ řekla Blesku natěšeně herečka, která v růžových šatech vypadala jako labuť. S nadšením se pak vítala s ostatními hosty po boku svých holek. „Potěšilo mě, že dcera chce žít od začátku v pravdě,“ reagovala už dříve hvězda filmu Sestřičky (1984) na sexuální orientaci dcery, kterou má se zesnulým režisérem Karlem Kachyňou (†79).

  • 3.

    Livia Klausová (77), bývalá první dáma

    Pyšná babička

     

    Společnost bývalé první dámě dělají na filmovém festivalu vnuci Vojtěch a Jakub. „Ve Varech budeme přes víkend a těším se, že budu mít dobré průvodce,“ pomrkávala pyšně Livia Klausová na svůj doprovod. Jako tradičně se bývalá první dáma a manželka exprezidenta Václava Klause (80) oblékla sama a neměla tak, jako ostatní z přítomných dam, příliš práce s hledáním vhodného outfitu na slavnostní večer. „Značku šatů vám ale neřeknu, nemůžu přece vše prozradit,“ usmívala se dobře naladěná Livia.

  • 4.

    Galerie

    Na další snímky z Varů se můžete podívat do naší galerie.

     

    VIDEO: Bolek Polívka přivezl na festival rodinku! Syn ho přerostl, dcera zraje do krásy 

    Video
    Video se připravuje ...

    Bolek Polívka přivezl na festival rodinku! Syn ho přerostli, dcera zraje do krásy Markéta Reinischová, Jan Jedlička

    Fotogalerie
    185 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

zlej: Čvančarová je pěkná kordula

(23. 08. 2021 11:22)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy