Kaira si večer užívala plnými doušky. Emotivní koncert, který na prostranství před hotelem Thermal začal ve 22:30 a který dirigoval Libor Pešek, sledovala na rozdíl od dalších celebrit ukrytých ve VIP prostorách hotelové terasy venku mezi lidmi. Koncert si natáčela na mobil, pořizovala si selfíčka a hlasitě vyjadřovala své sympatie jak orchestru, tak Formanovi. Pozornost ale poutala i její noha obalená igelitem kvůli čerstvému tetování.

"Jojo, mám tam něco nového," smála se na dotaz Blesku, co si pořídila tentokrát, ale neprozradila. Sdílnější nebyla ani na otázky ohledně svého manžela Jana Herčíka, který se na veřejnosti ukazuje po boku účetní a ekonomky jednoho pražského sportovního klubu Veroniky N. "Já myslím, že to je osvětlený a vysvětlený," pokrčila rameny s tím, že status, který po odhalení manželovy nové partnerky zveřejnila na sociální síti, vystihl vše. "Mám statusy o životě mnoho let a sdílím je s ostatními, to je vše, co bych k tomu řekla," dodala.

Na festivalu ovšem sama není. "Jsem tu s Jitkou Sedláčkovou, Dášou Zázvůrkovou a Vandou Hybnerovou, přítelkyněmi a kolegyněmi. Jsme autorky představení, které jsme daly dohromady, a na to vás i zvu, tam se vám spoustu věcí osvětlí. Jmenuje se Můžem i s mužem. Přijďte do divadla na Novotného lávce nebo do Divadla Semafor," smála se herečka.

VIDEO: Manžel Hrachovcové veterinář Herčík: Domů si už vodí jinou

Video
Video se připravuje ...

Manžel Hrachovcové veterinář Herčík: Domů si už vodí jinou Blesk TV

Fotogalerie
68 fotografií