Celý incident se odehrál na hotelu Olympia v Karlových Varech kolem sedmé hodiny ranní. Na pokoji v té době spala dcera Chauna Celestýna. To ještě netušila, co nastane. Mezitím se její otec Igor Chaun dobře bavil na filmovém večírku se svou známou, kterou pak přivedl dceři rovnou do postele.

Pro ni to byl ale v tu chvíli šok. Ženu neznala a navíc to byla cizinka. "Lehl si vedle mě s cizí ženskou a když jsem se ho zeptala, jestli to myslí vážně, řekl, že ano. Samozřejmě mi to začalo vadit, takže nastala hádka, poté mě otec začal mlátit do hlavy," řekla Blesk.cz Chaunová.

Původně to měl být poklidný rodinný výlet na filmový festival do Karlových Varů. Otec tak chtěl vynahradit dceři léta, kdy si jí nevšímal. Jenže z krásných vzpomínek Celestýně zůstanou zážitky plné hrůzy z posledního dnu stráveného na hotelovém pokoji. "Byla to chyba, neměl jsem ji nechávat samotnou, měl jsem se jí na večírku více věnovat, ale rozhodně jsem dceru neuhodil, jen jsem se ji snažil na pokoji uklidnit," řekl Blesk.cz Igor Chaun.

Fotogalerie
2 fotografie

Dcera na tátu zavolala policii

"Původně jsem na něj chtěla podat trestní, ale nakonec jsem na něj žalobu nepodala, zavolala jsem ale policii." Na otázku Blesk.cz, zda v tom sehrál nějakou roli alkohol, odpověděla Celestýna, že určitě taky. "Ale byl při smyslech, věděl co dělá," dodala.

Neznámá žena celou dobu dělala, jako by se nic nedělo. Situaci ze začátku jen přihlížela. "Potom, když mě začal mlátit, tak křičela, ať to nedělá. Takže ho ode mne začala odtahovat, bála se, aby se nestalo něco horšího. Fakt to bylo strašný, ještě doteď je mi z toho zle. Už ho v životě nechci vidět," řekla ještě stále otřeseným hlasem Celestýna.

Otec se jí snažil omluvit

Vše nakonec skončilo tím, že neznámá žena s Chaunem z pokoje odešla. Dcera tedy zůstala sama, a když přijela na místo policie, otec u toho nebyl. Vše jim podala ústně, ale trestní oznámení nakonec nepodala. Prý to podle ní nemělo cenu.

"Nic jsem nepodala, protože jsem neměla na sobě žádné modřiny, takže to nemělo smysl. Jeden škrábanec, ale nic tak strašného. Je to pro mě hrozně složitý. Volal mi, psal mi nějaké sms, ale nechci s ním už nic mít. To byla poslední tečka," uzavřela dcera Igora Chauna.

Igor Chaun: Vzít si ženskou na hotel? Ve Varech normální věc!

Režisér Igor Chaun (47) vysvětluje rodinnou hádku s nemanželskou dcerou Celestýnou (20) dost zvláštním způsobem. Podle něj je normální sbalit na večírku kamarádku, pozvat ji na hotel, a pak ji vzít do společné postele s vlastním dítětem. Vinu naopak dává dceři, která prý jednala hystericky.

Je pravda, že jste si na hotelový pokoj dovedl cizí ženu v době, kdy tam spala vaše dcera?

„Nebyla to cizí žena, ale kamarádka. Neměla kde přespat, tak jsem ji vzal s sebou. Ve Varech je to normální“.

Vám přijde normální vzít jinou ženu do společné postele s dcerou?

„No, neuvažoval jsem, mrzí mě to. K ničemu by nedošlo, chtěli jsme jen spát.“

Vaše dcera nám popsala, že jste ji napadl.


„To není pravda! Ona se vzbudila a začala vyšilovat. Převrhla stolek a rozbila skleničky. Tak jsem ji chytil za ruce. Byla to normální rodinná hádka. Pak jsme odešli.“

Facku jste ji nedal?

"Ne, proboha! Ona ztropila hroznou scénu, musel jsem ji uklidnit, je totiž labilní. Platil jsem jí psychologa.“

Vzal jste do postele vaší dcery ženu, kterou jste potkal na večírku. To by rozčílilo každou dceru, nemyslíte?

„Já vím, jako rodič jsem selhal.“

Byli jste opilí?

„No, trochu jsem se picnul, pak potkal ve stanu kamarádku Terku a vzal ji k sobě.“

Mrzí vás to?

„Ano, je to díl mého života, který jsem nezvládl. Dceru jsem nevychovával, mám ji s kamarádkou, s kterou jsem chodil v době sametové revoluce. Patnáct let jsem dceru neviděl. Před pěti lety jsem si ji našel a začali jsme se stýkat. Chtěl jsem Celestýně vynahradit léta bez otce, ale moc se mi to nedaří. Beru ji spíš jako kamarádku, než jako dceru.“

Vyjádření policie k celému případu bylo stručné.

„Mohu potvrdit, že na místo byli přivoláni policisté. Další informace k případu ale bohužel nemůžeme poskytnout,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Valenta.

Fotogalerie
2 fotografie

Výzva pro čtenáře Blesk.cz

Máte jakékoliv informace o incidentu mezi Igorem Chaunem a jeho dcerou? Napište do diskuse pod článkem, nebo na email online@blesk.cz.