Ještě v sobotu v jednu odpoledne byl Radovan Exner, který zastupuje v Česku značku Audi, klidný: "Hanka se s Leošem jen kamarádí, my patříme k sobě," tvrdil a nepřipouštěl si, že muž, kterému věří, by mohl svádět jeho partnerku.

Jenže následující hodiny ho vyvedly z omylu. Leoš Mareš a Svobodová se od sebe nehnuli ani na krok. Romantické procházky, muchlování ve VIP zóně, něžné i divoké dotyky. Prostě všechno to, co patří ke vznikajícímu vášnivému vztahu.

Kdo dal komu kopačky?

"Leoš je milý kluk, zatím se poznáváme," smála se Hanka. Leoš ale umí ženu poznat do hloubky a poznává rád. To Exner nerozdýchal a prohlásil, že s Hankou končí. Konec jejich vztahu ale proběhl mnohem dřív, než si sebevědomý podnikatel chtěl připustit...

Bitka se (zatím) nekonala

Návštěvníci filmového festivalu, kteří se stali svědky nového Marešova románku, byli zvědaví, jak se celá trojice k sobě bude chovat na pondělní tradiční Audi party, kde se měli všichni aktéři potkat.

Kdo čekal ostrou výměnu názorů, byl zklamán. Leoš a Hanka nepřišli. Na noc zmizeli do Prahy. Na party Audi byl pouze Exner a nebyl na něj příjemný pohled. V jedné ruce držel mobil, v druhé sklenku vína a smutně přemýšlel, kde se mohla stát chyba...

Fotogalerie
5 fotografií