Když Mareš se Svobodovou v pátek přijel do Karlových Varů, přítomným novinářům vesele roztruboval, že jsou spolu. „Chodíme spolu,“ nadšeně hlásil moderátor na celé kolo. Ženáč Mareš přitom nikdy nechtěl žádnou svou milenku přiznat a vždy zapíral a zapíral. Teď, když ho nechala jeho milenka Gábina Dvořáková, a jeho manželka Monika si našla přítele, mu v jeho románcích nic nebrání.

Mareš ve Varech učil líbat

Do karet mu ve vychloubání hrál také fakt, že se ve festivalových kuloárech šuškalo, že jejich vztah je jen marketingový trik, reklama na jednu z doprovodných akcí festivalu. Zatímco však Škola filmových polibků skončila, jejich údajný reklamní tah nikoli. Když Mareš v neděli hodinu po poledni před hotelem Thermal v rámci akce jedné minerální vody vyučoval filmový polibek, Svobodová jen o pár desítek metrů dál posedávala ve VIP baru ve stanu Captaine Morgan, kde se každý večer odehrávají pěkně divoké mejdany.

Svobodová má zákaz mluvení

„Líbat vás naučím, ale nic vám neřeknu. Rozhodl jsem se, že nebudu s médii mluvit,“ odmítl Blesk.cz rozhovor moderátor. „Cokoliv řeknu, tak se to otočí proti mně,“ dodal ublíženě Leoš, který hned po skončení akce běžel za svou novou holkou. I ta už od Leoše dostala zákaz mluvení s novináři. Protože když jsme se jí zeptali, jak se má, moderátor okamžitě zasáhl: „Nic vám říkat nebude, už toho řekla dost!“

Fotogalerie
6 fotografií