Představitel sadomasochistického milionáře Christiana Greye Jamie Dornan před festivalem ve Varech tráví veškerý volný čas s rodinou. S manželkou Amelií Warner a jejich dcerou Dulcií brouzdá ulicemi západního Londýna v proslulé čtvrti Notting Hill.

Zatímco herečka nosí dcerku v náruči, Jamie drží v ruce pití a tašku přes rameno. S knírem, který si nechal narůst kvůli roli v dramatu Jadotville, je ale k nepoznání. Tak snad ho natěšené fanynky ve Varech nepřehlédnou.

To prošedivělý lamač ženských srdcí Richard Gere si před náročnou cestou do Čech a náročným programem na festivalu dopřával romantickou dovolenou na Sicílii. Odletěl tam se svou mladičkou španělskou přítelkyní Alejandrou Silvou a jejím synem.

Povalování se na pláži, kde se Alejandra o Richarda pečlivě starala a mazala mu nos, střídaly procházky po památkách historického městečka Syrakusy. Richard Gere se maskoval modrou kšiltovkou a slunečními brýlemi. Ani tak pozornosti fanoušků neunikl. Tak uvídíme, jak moc si bude užívat náklonnosti českých žen, které už se miliardáře z Pretty Woman nemůžou dočkat.

 

Fotogalerie
14 fotografií