Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Bílé modely očima Iny T.: Morávková ve »stejnokroji sestřičky«, módní dezorientace Lounové a vzor Rottrová

/
  • Jak hodnotí Ina T. bílé modely slavných žen?
    12. července 2021 ● 05:00

    Bílé modely vynikají svěžestí, minimalismem a jistou stylovou čistotou. Jsou součástí každé letní sezóny, a i letos jsou k zahlédnutí především na těch, kteří chtějí být v davu vidět. Kromě pozitiv bílých outfitů nelze pominout ani jejich negativa, a to že opticky rozšiřují, nechají vyznít sebedrobnější nedokonalost a nedá se mluvit ani o jejich praktičnosti. Na tu však móda nehledí, a proto i letos bude white&white kombinace zářit mezi monotónní šedí, dle stylingu svých nositelů více čí méně úspěšně.

  • 1.

    Aneta Vignerová: Slepá odbočka stylu, známka 3-

    Ač jde jindy úspěšná modelka Vignerová léty prověřenou a povedenou cestou minimalismu, tentokrát zvolila slepou odbočku, jež ke stylovému konci nevede. Oblekové kalhoty s pukem vysoko do pasu představují dobrý základ, ovšem k nim zvolená, pod prsy zkrabacená košile, působí ve stylingu i střihu defektně. Nepomáhá ani vykukující podprsenka stejně jako místo, kam byl celek zvolen. Lépe by totiž vyzněla na párty, než vedle kočáru při otevření dětského hřiště.

  • 2.

    Eliška Křenková: Hra textur v bílé boduje, známka 1

    Talentovaná Křenková, zastupující novou generaci herců,nechyběla na tiskovce Letních shakespearovských slavností, kde se objeví v premiéře hry Bouře po boku Zdeňka Piškuly. Pro tuto příležitost zvolila úpletovou, copánkovým vzorem jištěnou vestu s mini rukávem, a k ní široké v pase nabírané palazzo kalhoty s kapsami.

     

    Spolu s teniskami a brýlemi jde o dokonalou syntézu pracující s texturou materiálu i střihem vesty dodávajících celku nádech retra, šikovně skloubeného do aktuálních trendů. Herečka tak stvrzuje cit pro drobné nuance, umocňující výsledek v často netradičních kombinacích, jež jsou však Křenkové příjemně vlastní.

  • 3.

    Dana Morávková: Návrat do ordinace?, známka 4

    Lady stylem pověstná herečka Morávková zkusila pohodlnější casual polohu v podobě košilových, ležérních šatů s rukávem a délkou nad kolena. Právě díky bělostnému odstínu však šaty vyznívají jako stejnokroj sestřiček a zmíněnému dojmu napomáhá i zvolená bílá obuv.

     

    Ani střih tentokrát pro svoji beztvarost neprojde, neboť nositelce prospívají modely se zvýrazněným pasem podtrhujícím linii. Řešením obého je přidání výrazného pásku či další barevné vrstvy, jež nemocniční ráz outfitu spolehlivě zapudí a též podtrhnou nyní nevýraznou siluetu.

  • 4.

    Olga Lounová: Dezorientace v trendech i vkusu, známka 4

    Zpěvačka sice patří k ženám, snažícím se svou domnělou osobitost promítnout i do šatníku, ale málokdy je ve svém počínání úspěšná. Což stvrzuje i celo-bílý model, barevně sladěný do posledního doplňku.

     

    Rovné, zipy doplněné kalhoty cigaretového střihu budiž, od ramen volány členěné sako však nejen že nesedí typu a věku nositelky, ale dává najevo, nakolik se Lounová neorientuje v tom, co se nosí a co už je pasé. Bílé lodičky i kabela přes rameno pak výše zmíněné stvrzují.

  • 5.

    Marie Rottrová: Inspirace mladším kolegyním, známka 1

    Zpěvačka Rottrová, nedávno slavící osmdesátku, klame mladistvým vzhledem, ke kterému jí pomáhá i minimalistický, elegancí říznutý styl. Právě zde svěžest bílé přihrává nositelce body a ukazuje mladším kolegyním, jak ji nosit.

     

    Rottrová správně odhadla, že není nutné urputně sdílet jeden odstín, a proto doplňky zahalila do přijatelnější béžové. Véčková halena s do zvonu rozvolňujícími se rukávy spolu s rovnými kalhotami cigaretového střihu ukazují, že s bílou lze uhrát match zcela jednoduše.

    Fotogalerie
    43 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

baronessa: Lounové to sluší a Rottrová je elegantní celý život.

(12. 07. 2021 09:45)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy