Pane Dušku, Konečně to někdo řekl bez obalu a nahlas. Máte můj souhlas i obdiv za zveřejnění. J.Moučka (Jan Moučka) 
Pane Moučka nejen vám, ale i ostatním, kteří v mém prohlášení vidí věcnou stránku velmi děkuji za podporu a už v minulosti jsem řekl, že se bojím jenom své manželky a sousedova psa. Je moc velký! Děkuji všem čtenářům Blesku.cz, kteří se mnou vedli do této chvíle diskuzi a děkuji za názory ať už negativní či pozitivní. Snažím se být demokratem a držet se rčení: "I když s tvým názorem bytostně nesouhlasím, udělám všchno proto, aby jsi mohl svobodně hlásat." A to že nejsem dokonalý, vím zcela určitě, takže mě v této věci nemůže urazit. Všem přeji hezký den a méně stresu, protekce a korupce ve vašem okolí. Jak říká Verich: Největší neštěstí je srážka s blbcem, kéž byste jich potkali co nejméně:)
Pane Dušek, uvědomujete si, že to co jste řekl rozhýbalo celou naší zkorumpovanou politickou scénou ? Pokud je to ovšem pravda, tak je to informace nanejvýš závažná, která zasluhuje prošetřit. Samozřejmě bez ohledu na "hýkání " těch, kterých se to týká!! (Jan Milovič) 
Jsem stejného názoru a dopustí li se někdo jakékoliv nehospodárnosti či trestného činu neměla by ho ochránit žádná protekce. Korupce v oblasti dopravy narostla do nepředstavitelných rozměrů a nikdo se tím nechce zabývat. Všem
slyšel jsem od znamych že pan fišer dělal už za komunismu šefa statistiky a 20let po padu komunismu děla dale a dneska je premier určitě by tam nemohl byt človek ktery nebyl v ksč jak to je vladne nam komunista už mi bylo divne že při jeho zvoleni na premiera se zhodli všechny strany je zatim někdo kdo vladne teto zemi jiny a řidi tuto zem a určuje kdo tady povladne děkuji (mareš) 
Odpovím vtipem: Koho budeš volit, říká kamarád kamarídovi před volbami. Odpověd: komunisty. reakce: To vím, ale za kterou stranu? Myslím, že to vystihuje vše.
Jaromíre, sice máš pravdu o homosexuálech na Českých drahách a MD, ale vole mohl jsi počkat na schválení změny v zákoně o DPH. Teď se smíř s tím, že jednat s dočasným předsedou vlády Fischerem nebudeš moct. Přežiješ to? Vysvětli mi, proč jste netrvali na zrušení celého § 36a nebo alespoň těch písm. c) - osoby blízké + písm. d) - zaměstnanci, ale jste skočili na fintu vlády, která navrhla zrušit jen písm. d).  (Fišer P.) 
Nikomu jsme na fintu neskočili, vypuštění příslušného odstavce 3 d, jsme na základě podkladů zpracovaných právním oddělením ČMKOS předložili příslušným poslaneckým klubům sami poté, co jsme zjistili, že vypuštění paragrafu 36 a) neprůchodné i v klubech, které nás nakonec podpořili. To že na základě nějakých mediálních komentářů tvrdí pan premiér, že se mnou nebude jednat nemá dopad na dokončení legislativního procesu u zákona o DPH, protože do něj již vláda nemůže zasáhnout.
pane dušek držime vam cela rodina palce at se nedate zastrašit jen jste řekl pravdu to v dnešni době se boji otom spousta lidi mluvit moje znama děla ve službach jednou řekla před zakaznikama že nam vladnou homosexualove a druhy den se objěvil ml.muž a zhanil jeji praci tak že lide přestali k ni chodit ote doby .řikala hodně si davam pozor dneska nevite či to je znamy nebo syn a proto si vas važime držime palce diki (zdena) 
Neudělal jsem nic jiného, než že jsem řekl , že Král je nahý.
pane Dušku, už podle vašeho vzhledu jste primitiv. Doufám, že dostanete padáka, nic jiného si nezasloužíte. Jaké vyšetřování se děje kolem vaší osoby? Nato mi určitě neodpovíte . ( Marta) 
Milá Marto, nepochybně jen náhodou jste nebyla účastnicí závěrečných kol o Miss ČR, nebož podle vašeho důvtipu a rozhledu usuzuji, že to odpovídá vaší kráse. Strašně rád bych vám odpověděl, ale z jakého důvodu by mě měl někdo vyšetřovat. Ani mě nezajímá, jestli někdo vyšetřuje vás a jak.
Dobrý den, představte si, že byste měl homosexuální dceru nebo syna, jak byste se zachoval ? Nafackoval byste jim anebo rovnou vydědil ? Děkuji za odpověď.  (Nora20) 
Rozhodně bych nebyl nadšený z toho, že syn mi přivede domu zeťáka:))). Co by mi zbývalo, než to zkousnout? Nepřestanu mít rád svého syna, že je opačné orientace. Ale vadilo by m, kdyby díky své orienatci získal místo z protekce na úkor jiného člověka na něž sám nestačí.
Na chatu idnes jste mi vyhrožoval, že zveřejníte obrovská zvýhodnění OSVČ. Můžete to soudruhu proletáři prosím udělat ? (Polarni Punta) 
Vážený pane Punto, možná Polární. Budeteli mít zájem o delší diskuzi, jsem ochoten vám vysvětlit, všechny zvýhodnění, které využívají OSVČ oproti ostatním lidem. Žádný běžně pracující občan na vaše zvýhodnění nedosáhne ani ze srandy.
Moc vám pane Dušek všichni slušní lidé děkujem !!! Doufám, že to,že je někdo homosexuál ještě neznamená , že bude mít hned teplé místečko v kanceláři že? Bude se to ještě řešit ta protekce? (Petr Mokoš) 
Znám desítky případů z ČD i ministerstva dopravy, kdy odborníci na slovo vzatí museli opustit svá místa a přenechat je protěžovaným homosexuálním kamarádům bez jakékoliv odbornosti, Dopady na celou republiku jsou fatální. děkuji, že i vám protekce jakéhokoliv druhu vadí.
Máte můj obdiv. Žel někoho nezajímá věcná stránka problému na dopravě, ale budou řešit vaši údajnou homofobii. Nedejte se. (Jirka V.) 
Nejlépe moje vystoupení okomentoval profesor Keler v dnešním Právu, doporučuji přečíst.
p.Dusek,souhlasim s Vama.Kdyz si muzou odeesaci na mista dosazovat tunelare,zlodeje,korupcniky,byl nejvyssi cas,ze jste nam sdelil ze buzici davaj ksefty,praci buzikum.Jo kde jsou ty doby kdy jen komousi-komousum.Nova doba. (Vendas) 
Napdal mě jeden příměr: Zatímco v kapitalismu je vykořisťován člověk člověkem, v socialismu tomu bylo přesně naopak. A ještě jsem nezmínil, že tím, že jsem označil tuto skupinu za homosexuály, jsem ještě neřekl, že jsou zároveň modrý (ODS)
Vážený pane Dušek,s Vašimi názory se plně stotožňuji. Nenechte se zastrašit zlem a propagandou a stůjte si za svým názorem. Celý tento stát ovládají homosexuálové. Hodne štěstí  (Jaroslav Simmelbauer) 
Hrozím se toho, že byste mohl mít pravdu, já vidím pouze do resortu dopravy.
Pane Dušku - jste přesvědčen a máte důkazy o osobách o kterých jste hovořil jsou homosexuálové a projevuje se to na práci ministerstva. (Karel) 
Už jsem odpověděl v předchozí odpovědi.
Pane Dušku, vaše zhodnocení situace v českých drahách se soustředilo ne na konkrétní chyby mamagementu, ale zaměřilo se na sexuální orientaci čelních představitelů, a to velmi vulgárním stylem. Myslil jste to vážně nebo jste jen vtipkoval?Souhlasíte s tím, že v kulturnějších zemích byste za daleko menší urážky musel rezignovat? A nestydíte se za to, jak jste se odkopal? Děkuji za odpověď. (Baronessa) 
Po celém svém dosavadním působení na železnici jsem vždycky na nedostatky ministerstva a ČD. I stávka v roce 1997 byla z těchto důvodů. Nyní jsem pouze upozornil na katastrofický způsob řízení ministerstva a ČD a na důvody které k otmu vedly. nechápu histerii, která kolem toho vznikla a doufám, že v demokracii má každá právo říci svůj názor. Každý průměrnáý cestující musí vidět, že ČD jedou z kopce po černé sjezdovce
Vážený pane Dušku, je demokracie a pokud to tak cítíte a vidíte, tak nevím, proč se tedy někomu omlouvat - ať se zamyslí oni, Vy si za svým názorem stůjte. (Marie) 
Máte pravdu, že i já jsem cinkal klíči v listopadu 1989 abych se mohl svobodně vyjadřovat, nedospustil jsem se ničeho nezákoného abych se za to msuel stydět. Jen jsem ukázal na vytvářející mafii.
Fandím Vám !!! Hodně sil (marek) 
děkuji za podporu
Dotaz namam. Jen vyjadruji naprosty souhlas s Vasim "nehodlanim se omlouvat". (neodborar) 
Diletantů a škůdcům se nikdy omlouvat nebudu ať jsou jakékoliv orienatce.
Pane Dušku, plně souhlasím s Vámi. Jak mohou tito lidé, s chorobným vývinem, něco řídit. To se tvoří nová strana nebo nový gang nebo svaz lobistů? (Jaromír z Brna) 
nedělám rozdíl mezi pracovníky ČD pokud odborně zastávají svojí pozici. Koncentrace homosexuálních diletantů v řídících pozicích je tak velká, že není náhodná jak už jsem uvedl v předchozím dotazu.
Dobrý den. Máte něco proti homosexuálům? Vaše označení "homosexuálové" totiž není urážlivé, ale normální, myslím, že kdybyste byl homofovně zaměřen, označil byste je "jiným - urážlivým výrazem". Proto máte zřejmě pro svůj výrok podložené důkazy, že oni pánové skutečně jsou homosexuální orientace a mají mezi sebou "tyto vazby"? Děkuji za odpověď. (Jana M.) 
Váš názor je absolutně přesný. Mé vztahy k homosexuálům jsou na normální úrovni a mám mezi nimi své kamarády. Ale skutkem zůstává, že pravděpodobnost že by se množství homosexuálů v těchto institouchc vyskytlo náhodou , je podle jednoho doktora, který se těmito věcmi zabývá je 1: trilión
Dobrý den, pane Dušku. Bylo Vám to zapotřebí? Byla to velmi silná slova, zřejmě Vás k tomu něco pořádně vyprovokovalo. Můžete to nějak vysvětlit? Omluvit se není slabost. Jinak si Vás vážím a považuji Vás za odborníka a čestného člověka. Ina.  (Ina) 
Vytočila mě absolutní nechuť věnovat se tristnímu hospodaření ČD a Ministrestva dopravy a nárůst diletantů na řídících postech těchto institucí. Protěžování při obsazování manažerských postů se nedá přehlédnout a napadal bych to stejně kdyby si tam kterýkoliv heterosexuální ministr dosadil desítky kozatých blondýnekj, které si tam přivedl pan Slanečka a ostatní. Rozhodně nemám nic proti kozatým blondýnkám.
Pane Dusek nepripadate si sam sobe jako primitivni ubozacek, ktery sve nazory kryje pod rouskou odboru? (Dana) 
Nepřipadám.
Souhlasím s Vámi. Když chtějí homosexuálové "unést" vychovávat děti (hrozná blbost) a víceméně řada z nich dává najevo, jací jsou gayové, musejí unést i pravdu, že jsou na ministerstvu. Souhlasím s Vámi a podporuji Vaši odvahu. (Viktor) 
Děkuji vám
Pane Dusku, mam vzkaz. Podival jsem se na vase fotografie. Muzu vas uklidnit a ubezpecit, ze i kdybyste setrvaval v hlubokem predklonu mezi gayi cele mesice, mozna roky, nedockal byste se toho, ceho se tak obavate, event. skryte tesite. Myslim, ze jste se velice precenil. Mozna by obcas neskodilo kouknout se do zrcadla :-)  (Adam Prakticky) 
Na to už jsem odpovídal, rozhodně si nemyslím, že jsem pro ně přitažlivý. Na rozdíl od vás mi nedělá problém si sám ze sebe udělat srandu.
Také máte rád ty bukvy jako já? Nedejte se! (zdenek) 
pane dusku drzim vam palce (klimeschova marie) 
Moc vám děkuji, touto cestou chci drtivé většině poděkovat lidem, kteří mě podporují.
pane Dušku.zmizněte ze sceny jste hulvat a navíc zloděj (jirkamrazek) 
Jestli existujete pane Mrázek, je to váš názor, ale nezapomeňte, je to žalovatelný výrok, a poprosím vás o další vaše osobní údaje, abych mohl na vás podat trestní oznámení pro pomluvu.
Jeden z chlapů v hospodě Vás zná a prý jste se chlubil, že máte teenku za milenku. Trvá to ještě a jak to zvládáte? (Benteen) 
Opět jeden z neexistujích občanů klade dotaz na neexistující hloupost.
Dobrý den, vysvětlete mi, prosím, v jakých konkrétních případech má homosexualita vliv na práci.... (Radka) 
Uvedeu konkrétní příklad: Jestliže se generální ředitel Žaluda dopustí trestného činu, který má být, který má být šetřen Policií ČR a po ose Slámečka, Novák (koordinace tajných služeb na Úřadě vlády) dostane státní zástupkyně nařízeno, že se touto kauzou nesmí zabývat a že nesmí být ani prověřována natož šetřena, tak to nepochybně ovlivňuje práci policistů a státních zástupců. Vám se to zamlouvá?
Pane Dušku mám takový dotaz. Vy si o sobě myslíte, že jste tak neodolatelný, že byste měl mít strah se ohnout pro tužku? Myslím si, že o svou prdel rozhodně strach mít nemusíte, protože homosexuál, pokud není slepý, by si o vás ani kolo neopřel. (Jiří Zástěra) 
Právě proto, že jsem přesvědčen, že se příroda na mě dostatečně vyřádila, tento vtip občas používám a ti kteří mají alespoň trošku humoru, tak to jako vtip berou.
proc argumentujete ve svych politicky zabarvenych projevech sexualni orientaci???? (zuza) 
Nechápu na jaký politicky zabarvený projev narážíte.
Sem napište Vaši otázku Čest práci odboráři Dušku, jak Vás vyhodili před lety z vedení odborů z důvodu, že jste kradl, tak prý se to poté zcela jasně potvrdilo. Proč se nestydíte?  (Kapitan Benteen) 
Nestydím se proto, protože lžete stejně jako lhali ti, kteří mě v mé nepřítomnosti sestřeli také. Nevěřím, že existujete, zřejemě patříte ke slupině, kteří mě díky pomluvám za mé nepřítomnosti podrazili. Do dnešního dne se neprokázala ani jedna z tehdy uváděných pomluv a nebyla v této věci podána ani jedna žaloba a trestní oznámení. Zkuste říkat lidem pravdu.
Pane Dušku neuvažujete o oboustrané lobotomii?  (Jaroslav Novák) 
U některých politiků na ministerstcu a manžerů ČD jsem přesvědčen že už ji podstoupili. Nemíním jejich příkladu následovat.
Nemám slov..... jak může někdo takový sloužit veřejnost? (Jára) 
Mohu vás ujistit, že veřejnosti určitě neslouží, ale slouží svým zájmům a zájmům a skupoiny homosexuálů vysoce postavených na misnisterstvu a českých drahách využitím tzv. nepotismu - což je protěžování, zvýhodňování a prostřednictvím vlivu a postavení nějakého vlivného člověka.
Dobrý den, máte pravdu v tom, že by se neměla obsazovat funkce jen proto, že je někdo kamarád někoho nebo homosexuál..., to že mi se nelíbí, aby České ministerstvo vedl občan Slovenské národnosti ač to ústava dovoluje a ještě na mě v tv mluvil slovensky a to že je to homosexuál tomu nepřidává...o)) (Robert) 
Naštěstí pro pana Slamečku neplatí v ČR obdobný zákon jako na Slovensku. Nejenže by nemohl dělat ministra, ale všechny jeho peníze by padly na pokuty za deformování českého jazyka. O jeho kvalitách si každý udělejte úsudek sám. Žádnou dopravní odbornost nikdy neměl.
Dobrý den.Máte pane Dušku moji podporu.Pro mě je teplouš,teplouš.Chtěl bych se vás zeptat,kdo dnes ovládá banky ve světě,je to nenažraný žid,můžete mi odpovědět proč je neměli rádi v techdejší západní evropě před druhou světovou válkou?Dělají ze sebe chudáky pořád a přitom se chovají vůči palestincům stejně jako nacisti.Simir. (simir7) 
Netroufnu si komentovat působení skupin před nebo po druhé světové valce, v tu dobu jsem tu ještě nebyl. Každopádně se skupinou homosexuálů jako takovou problém nemám. Ani onii vůči mě ani já vůči nim sem se nikdy nevymezoval. Dokonce mám mezi nimi dlouholeté přátele.
Jaký to poplašený kvikot - to jen dokazuje, že máte pravdu, pane Dušku. (petr houdek) 
Potrefená husa zakejhá nejdřív, to platí už stovky let. Histericky reagují mocní, kteří o tomto problému vědí a cití se jím dotčeni. Když jsem před několik aměsící upozornil, že stejní mocní zaretušovávají zmizení osmi miliard korun, tak se tím nikdo nechtěl zabývat. Vidím, že toto je cesta, jak na problémy s neuvěřitelnými problémy s hospodařením upozornit.
Nechápu zvolení takového ministra,který nemluví stejným jazykem v jakém státě žije.Sama jsem Slovenka a hned po roce žití v Čechách jsem mluvila česky.  (Vanna) 
I já jsem po 5 měsících základní vojenské služby na Slovesnku mluvil plyně slovensky a nikdo nepoznal že jsem Čech. Každý by si měl položit otázku, jaká protekce zajistila panu ministru Slámečkovi post na státním fondu dopravní infrastruktury a posléze post ministra dopravy ČR. A především bylo nutné mu zajistit občanství České republiky.

515540:gallery:true:true Janis Sidovský: Duškovy výroky patří do koncentráku