Na zámku Hluboká, kam oba přijeli na svatbu Ivety Bartošové, se pořádně pohádali. Alice tam totiž Jandovi zmizela s jiným mužem a muzikant to nevydýchal.

O tom, jak se Jandovi chovali na party v Solidní nejistotě čtěte zde.

Fotogalerie
1 fotografie

Leader Olympicu měl na svatebním mejdanu hrát a zpívat jako hlavní hvězda večera. S Alicí se zúčastnili obřadu, dorazili i na mejdan, potom se ale Janda mezi svatebčany najednou ocitl sám.

"Alice zdrhla s takovým pohledným frajerem," svěřil Blesku jeden z hostů svatby. Chování Alice tentokrát už Janda ale nevydýchal. Jakmile se ukázala, popadl ji, posadil do auta a odvezl do Prahy. Bylo mu tak trapně, že se ani s novomanželi nerozloučil, ani se neomluvil hostům, že nezazpívá. Na Jandovo vystoupení se tak všichni marně těšili až do půlnoci, kdy pochopili, že asi zmizel.

"Už delší dobu jim to neklape. Alice poznala Petra ve svých osmnácti. Chodili spolu tehdy tři roky a potom se s ní Petr rozešel. Po nějaké době se zapletli znovu a domluvili se na svatbě," vysvětluje muzikant z Jandova blízkého okolí. Alice se údajně v poslední době nechala několikrát slyšet, že vztah s Jandou není to, co byl dřív. Našla si 'přátele'. To o 40 let starší Janda zprvu toleroval, na zámku Hluboká mu už ale trpělivost došla.

Janda má dceru Martu (31) z prvního manželství, dceru Elišku (12) z druhého manželství s moderátorkou Martinou Jandovou. Syn Petr, kterého měl se svojí první ženou, zemřel v 33 letech na rakovinu mozku.