Na place právě probíhala velká rodinná porada a Sabina byla zcela zabraná do dialogu s Janou Švandovou (76). V prvních chvílích vůbec netušila, co se to děje, když Michaela začala zpívat, což nebylo ve scénáři.

Gratulace od kolegů

Mladé herečce se tak skvěle podařilo vše utajit. „Věděl o tom jen ten, kdo měl, a krásně to vyšlo. Sába vůbec netušila a ten její výraz byl k nezaplacení. Měla radost a o to tu šlo,“ svěřila se vycházející hvězda Pecháčková, že seriálové mamince přeje další dny plné překvapení a milých lidí. Zaskočená byla i herecká legenda Švandová, která se ovšem hned chytla a s radostí se připojila ke gratulaci. „Sábě přeju hlavně pevné zdraví, to ostatní už má, nebo to přijde. Víc není potřeba. Jen to zdraví, obzvláště teď, když tu s tím tak bojuje, ale natáčí a je to krásný,“ pronesla Jana moudře.

Video
Video se připravuje ...

Sabina Laurinová: Vyrůstala jsem na stromech! Markéta Reinischová

Dojatá oslavenkyně

Pevné zdraví Laurinová rozhodně potřebuje. Nedávno si naštípla rameno a musí nosit ortézu. Kvůli tomu zrušila také divadelní představení, ale seriál dál natáčí i s bolestivým zraněním. O to více jí Michaela rozzářila den. „Pro mě to bylo velké překvapení, protože den narození už proběhl. Jakmile se ozvala písnička, smála jsem se. Moc mě to potěšilo. Bylo to tak krásné, že se díky tomu snad i brzo vyléčím,“ přiznala Sabina, která dostala od kolegů také nádherné květiny. Herečka měla co dělat, aby vůbec odvezla kytice domů, ale přátelé ji na holičkách nenechali a se vším jí pomohli.

Fotogalerie
34 fotografií