„Milí Karlovi příznivci, jak víte, plánovala jsem, že letos na podzim otevřu náš dům, který jsem pojmenovala na počest mého manžela Villa Gott, vám, milým Karlovým fanouškům,“ uvedla Ivana na facebooku s tím, že si přeje bývalý rodinný domov ukázat autenticky, tedy tak, jak ho měl rád sám Karel Gott.

„A to bohužel ještě nějakou chvíli potrvá, tedy déle, než jsme všichni předpokládali a plánovali. Už teď bohužel víme, že do letošního podzimu nebudeme moci vilu nachystat a veřejnosti zpřístupnit,“ pokračovala Gottová a poprosila všechny o trpělivost.

„Villu Gott vám určitě otevřeme, jen termín musíme posunout až na polovinu roku 2025. Věřím, že toto mé, pro mě nelehké, sdělení pochopíte,“ uvedla Ivana na sociální síti a rovnou připojila i další zprávu, už o poznání optimističtější. 

„O vzpomínku na Karla letos na podzim určitě nepřijdete. Nemůžeme a ani nebudeme opomíjet tento významný rok Karlových nedožitých 85. narozenin a 5. výročí jeho odchodu. Proto vás všechny, co nejsrdečněji, zveme do pražské O2 areny 5. listopadu 2024 na výjimečný vzpomínkový koncert ‚Karel Gott – jeho písně žijí dál‘, kde vystoupí celá řada hudebních hvězd, i zcela nečekaných!“

Konkrétní hosty zatím nejmenovala, ale to jistě ještě přijde. „A už teď mohu slíbit, že vám alespoň trochu atmosféry z Villa Gott do O2 areny přeci jen přeneseme. Bude mi ctí, když si Kájovy nádherné písně připomenete spolu s námi. Věřím, že budete z koncertu nadšeni a posunutí otevření Villy Gott mi odpustíte!“ dodala Ivana Gottová.

A jak to tak vypadá podle komentářů, fanoušci i fanynky si samozřejmě rádi počkají a nezlobí se. Navíc teď mají dvojnásobný důvod se na něco těšit. 

Video
Video se připravuje ...

Sidovský a Absolonová vzpomínali na Gotta! Karel Ivanu podváděl! Blesk TV

Fotogalerie
81 fotografií