Nešlo o žádnou uzavřenou párty, známé tváře byly na očích všem hostům restaurace. „Paní Gottová přišla s dcerkami a kamarády. Podle balonků se tam slavily ještě narozeniny některého z dětí,“ prozradila Blesku jedna z návštěvnic restaurace.

Ani jedna z dcer Karla Gotta (†80) ale narozeniny v tomto termínu nemá, muselo jít tedy o oslavu jiného dítěte u stolu.

Složité téma?

Okolo oběda dorazila do restaurace také Monika Absolonová, která je velká kamarádka vdovy po Slavíkovi. „Zdravila se skoro se všemi u různých stolů. Pak si šla k baru pro pití a nakonec si dlouze povídala s Ivanou Gottovou. Obě se tvářily dost vážně, takže evidentně šlo o nějaké složité téma,“ popsala návštěvnice žofínských zahrad.

Podle zjištění Blesku Absolonovou na párty také pozval oslavenec Piškanin.

Matragi a spol.

S celou rodinou přišel podnikateli popřát hodně zdraví také »mistr basů« Karel Vágner (81), který pak z oslavy zveřejnil fotografii na sociálních sítích. Jiná skupina slavných se v neděli v žofínské restauraci sešla kolem módní návrhářky Blanky Matragi (71). Ta poobědvala s majitelem Žofína či zámku ve Zbirohu Jaroslavem Páchou (66), usedl s nimi také známý pražský porodník Pavel Calda (67).

Trable s katastrem kvůli muzeu!

Vdova po Slavíkovi má v těchto týdnech plno starostí s budováním muzea Karla Gotta, přesněji řečeno Villy Gott. V tu se letos na podzim změní zpěvákův dům na pražské Bertramce, zatímco Ivana s dcerami se přestěhují do nedalekého nového sídla v Praze 5. Jak Blesk zjistil, plány ale zdržují tahanice Gottové s katastrálním úřadem. Ten momentálně na její popud řeší tzv. nesoulad zobrazení obvodu budovy na adrese Nad Bertramkou 18 se skutečným stavem. Řízení se týká domu i pozemku pod ním. Ve zkratce jde o to, že skutečný stav nemusí odpovídat zakreslení v katastrální mapě. A než se z vily stane muzeum, chce mít i tento detail Ivana Gottová zcela vyřešený.

Video
Video se připravuje ...

Proč Gottová souhlasila s vytvořením Gotta „umělou inteligencí“? Chtěla znovu slyšet hlas své lásky! Blesk TV

Fotogalerie
60 fotografií