Daniel Vali, jehož proslavilo vystupování s „těžkotonážní“ skupinou Maxim Turbulenc, zemřel náhle a nečekaně. Podle informací CNN Prima News byl hudebník zrovna na večeři s přáteli - a náhle se bez známek života se zhroutil k zemi. Přestože na místo okamžitě dorazila záchranná služba, po hodině marných pokusů lékařů o hudebníkovo oživení byl prohlášen za mrtvého. Podle prvních odhadů byl příčinou smrti zřejmě infarkt.

„Dan bude strašně moc chybět. Byl to úžasný kluk, super člověk. Rád rozdával radost, uměl skvěle bavit ostatní,“ uvedl pro redakci CNN Prima News jeho kolega z kapely Tomáš Báča (40) alias Timi, kterého smrt parťáka, s nímž pravidelně vystupoval na jevištích, velice šokovala. „Ještě včera jsme spolu mluvili, byl v naprosté pohodě, plný elánu. Je to strašné. Vůbec nemůžu věřit tomu, co se stalo...“ 

Video
Video se připravuje ...

Daniel Vali navštívil opilý noční klub a nechtěl zaplatit abl

Daniel Vali vystupoval v Maxim Turbulenc od jejích začátků - společně s Pavlem Vohnoutem (61) a Petrem Panochou totiž tuhle svéráznou popovou skupinu z Klánovic, využívající známé lidové či folkové písně v diskotékových aranžích, v roce 1995 založil. Panochu později v kapele nahradil Petr Novák (46), který má pro svou výšku přezdívku Ajfel, Vohnouta výše zmiňovaný Timi. Vali byl rozvedený, s manželkou Ivetou měl dvě děti, syna Daniela a dceru Patricii.

Fotogalerie
49 fotografií