Anna Slováčková, čelí opětovné výzvě, kterou je návrat rakoviny. V době, kdy by mnozí propadali beznaději, si Anna zachovává optimismus, avšak nezastírá, že i ona má chvíle, kdy ji současný stav přivádí k zoufalství a frustraci. Na svém instagramu se rozpovídala o tom, co pro ni znamená procházet změnou vzhledu během léčby.

„Nejraději bych vymlátila všechna zrcadla," přiznala se svým fanouškům dcera Dády Patrasové (67) a Felixe Slováčka (80) s tím, že otázka vzhledu, i když se zdá být v okamžiku boje o život maličkostí, má stále velký vliv na její kvalitu života. Reflektovala to nejen jako žena, která byla od dětství veřejně hodnocena podle vzhledu, ale i jako přeživší poruchy příjmu potravy.

Nepomáhají jí ani slova útěchy od blízkých a přátel. „Nejradši bych zalezla do hlubokého lesa, aby mě nikdo neviděl, ani já sama. Už jsem v závěru úplně alergická na ,,ale vždyť ti to sluší”, ,,I tak jsi krásná”… děcka, já se nechci rouhat, fakt ne. Nemám místo hlavy nosorožčí rohy. Může být ještě daleko hůř," napsala zpěvačka.

Léčba u ní vyvolala vedlejší účinky jako přibírání, ztrátu vlasů a zvýšený růst ochlupení. I tak svůj příspěvek ukončila pozitivně. „Takže co.. vydržet to a nezbláznit se? Ideálně asi prostě poslouchat, o co si naše tělo samo řekne a najít v sobě nějakej takovej “mítvpi*ismus” a i tak si užívat života."

I přes nepřízeň osudu mladá zpěvačka stále vystupuje v divadle, například v muzikálu Kapka medu pro Verunku, kde exceluje spolu s hercem Davidem Gránským (32).

Video
Video se připravuje ...

Patrasová a Slováček v Blesku: Kvůli Aničce se vyhýbáme lidem! Luboš Procházka

Fotogalerie
54 fotografií