Maminka tříleté Amálky, jejímž tatínkem je pilot René Kuboš (36), se může chlubit štíhlou postavou a i v pytli by jí to slušelo. Nyní se na svůj vkus celkem odvázala, protože zvířecí vzory na oblečení jsou pro mnoho žen zrádné – ale zpěvačce seknou.

„Stará vražda“ v minišatech

Jak Markéta sama říká, červená s leopardem je pro starší dámy, kterým se jako mladice za takový outfit vždy vysmála. „Když si někdo vzal červenou rtěnku a leopardí minišaty, tak jsme tomu říkali ‚stará vražda‘,“ popsala zpěvačka vtipně, že už i ona vlastně s nadsázkou patří do starého železa, kdy se jí tato kombinace líbí a holt stárne.

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková o odložené svatbě: V čem byl partner rychlejší? Lucija Veselá

Blondýna s červenou botou

Neodvázala se do té míry, aby na sebe natáhla minišaty, ale černé legíny doplnila leopardí bundičkou a ostře červenými teniskami. Ve výsledku to vypadá skvěle, což kvitovalo také dámské osazenstvo zpěvaččiných sociálních sítí. „Asi bych si to neoblékla, nemám ráda zvířecí vzory, ale vám to mega sluší,“ dočkala se Konvičková jedné z mnoha pochval. Brzy se tak jistě můžeme těšit na další nesourodou kombinaci barev a vzorů.

Fotogalerie
34 fotografií