Plavovlasá finalistka soutěže Česko Slovenská SuperStar, kde se probojovala až do nejlepší desítky, je už nějakou dobu šťastná po boku muže, který není ze světa šoubyznysu. S Reném Kubošem (36) má dcerku Amálii (3) a také možnost cestovat po celém světě – je totiž pilotem. Nejednou proto spolu už jako rodina vyrazili k moři, ať už třeba do Chorvatska, nebo na Kanárské ostrovy. To se ale nyní změnilo.

Se slovy „tak mě ukecali a vzali poprvé na hory“ sdílela Markéta Konvičková na sociální síti fotky z Chopoku, tedy ze slovenských Nízkých Tater. To velmi překvapilo její příznivce, kteří čekali, že bude na svahu jako doma. Jenže to v případě známé pěnice bývávalo... „Já jsem lyžovala občas jako malá, pak jsem v patnácti letech frnkla do světa zpívání a zatím se k tomu nevrátila,“ prozradila. A důvod, proč tomu tak je? „Nezvládám zimu,“ překvapila.

Video
Video se připravuje ...

Kam zmizela Markéta Konvičková? Pauza kvůli zdraví a dceři! David Turek

Je ostatně pravdou, že mnohem více jí to sluší v bikinách, o tom se ostatně mohli její příznivci nejednou přesvědčit právě na instagramu, kde sdílí fotky ze svých častých dovolených. Naposledy třeba z ledna, kdy byla se svými milovanými na Tenerife. Hory ale mají své kouzlo... „Ale už mě ukecali na výlet, jídlo, nahoře jsem se i opálila a už se těším, až začnu s Amálkou,“ přiznala Markéta. Jak už tomu bývá, narození dcerky ji donutilo ledacos přehodnotit!

Fotogalerie
49 fotografií