Dospívající syn svou maminku nezapře a  pohled jeho podmanivých očí je stejný, jako Evy z titulků nejprestižnějších módních časopisů světa. Tento šibalský úsměv jednou poblázní nejednu slečnu. Herzigová tak po právu může být pyšná na svého nejstaršího syna, jenž ji už dokonce přerostl.

Hvězdná Marilyn Monroe Východu

Okamžitě by tak mohl George na přehlídková mola, geny na to rozhodně má. Sama topmodelka ještě občas ráda vynese kolekce známých návrhářů, naposledy tomu bylo v únoru letošního roku. Dle svých slov však Herzigová už dávno pověsila modeling na hřebík, ale s přehledem stále strčí do kapsy i o generaci mladší krásky. Není proto divu, že se Marylin Monroe Východu, jak se Evě v dobách její největší slávy přezdívalo, stala hvězdou zahájení a následného večírku opulentní výstavy.

Video
Video se připravuje ...

Eva Herzigová Instagram.com

Od myšlenky po model                                                    

Návrhářské duo Stefano Gabbana (61) Domenico Dolce (65) představilo světu výstavu, kde návštěvníci mohou vidět, jak se rodily modely slavných pánů - od prvních myšlenek na papíře, titěrné ruční práce, až po finální výsledek. S oslavou italských návrhářů také koresponduje název výstavy. Dal Cuore Alle Mani v překladu znamená „od srdce k rukám". Honosná akce si také vyžádala honosné místo, pro které si italští rodáci zvolili známý Palazzo Reale (Královský palác) v Miláně.

Fotogalerie
61 fotografií