Nestárnoucí herečka je stále v jednom kole. Hraje v divadle, natáčí filmy, seriály a vypadá to, že do důchodu se rozhodně nechystá. 

Před spaním si čte zprávy od fanoušků

Proč taky? Paměť Janžurové funguje skvěle a ve formě se udržuje také prostřednictvím neustálého sžívání se s moderními technologiemi. Pokroku se tak stále vitální  herečka rozhodně nebojí. „Sama se přistihnu, že jdu spát dlouho po půlnoci a před spaním si ještě otevřu facebook a najednou jsou dvě hodiny pryč,“ prozradila Iva pro FTV Prima během natáčení seriálu Volej mého agenta. Samozřejmě si uvědomuje, že jsou sociální sítě zloděj času, ale číst si krásné zprávy od fanoušků za to občasné ponocování stojí.

Video
Video se připravuje ...

Iva Janžurová přiznala: Bez jeviště a kamery by tu už nebyla! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Vnoučata radí na dálku        

Technologický pokrok jde dopředu velmi rychle, ale jak Iva přiznává, ani ve svém věku nechce zůstat pozadu a tlačítkový mobil byste u ní jen těžko hledali. Naopak, jak prozradila, umí z chytrého telefonu ovládat i své finance. „Když něco nevím, mám vnuka Vincenta a vnučku Adinku, kterým zavolám a oni jsou schopni mě mobilem navigovat, co mám dělat,“ přiznává pyšná babička, jež byla také majitelkou jednoho z prvních počítačů na trhu, ke kterému si pořídila z dnešního pohledu pravěkou jehličkovou tiskárnu.

Fotogalerie
35 fotografií