Velký věkový rozdíl nehraje v jejich vztahu žádnou roli a už nějaký ten pátek patří k nejstabilnějším párům českého šoubyznysu. Pro Lucii je Radek velkou oporou a černé mráčky bychom u partnerů jen těžko hledali. Vše je zalito sluncem a partneři si plují na růžovém obláčku.

Radkova holčička

Pro svou pěnici by se urostlý svalovec rozdal a dává to veřejnosti najevo. S pýchou tak zveřejnil snímek vysmáté Lucie, kde na svůj věk opravdu nevypadá. „Krásné narozeniny, holčičko moje. Miluji tě,“ napsal Filipi přání a doplnil jej o srdíčka. Nikoho tak nenechává o svých citech na pochybách a Bílá se rozhodně nemusí bát, že by jí frnkl za mladší, když má doma ve svých očích takovou mladici.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá tutlá překvapení: Tajná svatba s Radkem!? 

Lucie má své kluky po boku

Po různých vztahových peripetiích je Radek pro Lucii muž s velkým M, a to nejen svým vzrůstem. U mladšího partnera našla pohodu a klid. Navíc spolu tráví skoro veškerý čas a o ponorkové nemoci se v jejich sluníčkovém vztahu nedá mluvit. Zpěvačce se tak daří v soukromém i pracovním životě. Po boku má nejen partnera, ale také milovaného syna Filipa (29). „Pracuje se mnou v divadle, zkusil si několik oborů. Mám ho doma, hraji si zase na tu správnou mámu, která nosí svačiny, obědy a hlídá, jestli si vzal všechno do práce, anebo jestli včas vstal,“ prozradila zpěvačka primáckému pořadu Showtime s tím, že doufá, že syn jednou převezme otěže rodinného divadla.

Fotogalerie
32 fotografií