Kdekoliv se Kazma objeví, způsobí rozruch a to samozřejmě miluje. Bublající motor nablýskaného žihadla byl slyšet dlouho předtím, než se žlutý kanárek objevil v zatáčce před novou restaurací FUZE. Kazma si vychutnal pár vteřin slávy, ostatně více není v jeho případě nutné, a zmizel dovnitř. Tam už na oficiálně svobodného muže čekaly přítomné dámy.

Titul přítelkyně není pro každou

Často je sice Kamil spojován s mladou influencerkou Marií Roseckou (21), vztah ale nikdy nepotvrdil. Sice ji občas vyveze ve svém „lambu“, ale titulu přítelkyně se asi nikdy nedočká. Od rozchodu s modelkou Andreou Kalousovou (27) tak stále nemůže najít tu pravou.

Video
Video se připravuje ...

Kazma o penězích ze soutěže: Je mu líto, že nikdo nevyhrál? David Turek

Tři ženy mu nestačí

Pro mnohé slávy chtivé ženy je tak velmi žádaným zbožím a sám Bartošek si rád dopřeje ženskou společnost po svém boku. „U stolu s ním seděly tři slečny, které na něm visely pohledem. Kazmaale celou dobu házel očkem k našemu místu, kde jsme seděly s kamarádkou, a celou dobu se na ni usmíval,“ popsala Blesku jedna z návštěvnic slavnostního otevření v budově Nové Masaryčky. Jestli nakonec některá z přítomných žen nasedla s Kazmou do sporťáku, není známo.

Zlatavý mok si do nové restaurace přišel vychutnat také Aleš Háma (50), jenž s batůžkem na zádech působil jako náhodný kolemjdoucí. Ve společnosti se objevila čerstvě rozešlá pokerová hráčka Bára Mlejnková (32), která se vítala se svou spolubojovnicí z minulé řady show Survivor Kateřinou Klinderovou (32) alias Kundosaki.

Fotogalerie
24 fotografií