Oblíbená restaurace v rockovém stylu, která nabízí hlavně americkou kuchyni, Hard Rock Cafe Praha oslavila patnácté narozeniny. Na narozeninový mejdan dorazila řada celebrit, nechyběl narozeninový dort a spousty prosecca. Slavit dorazili třeba Jakub Kohák(49), Lukáš Pavlásek (45), Radek Banga (42), nebo Radka Pavlovčinová.

Najíst se a sportovat

Mezi prvními dorazila rapperka Sharlota (27), která jako vždy zvolila originální outfit. „Já si na tom dost zakládám, jsem člověk, kterej miluje sekáčovou módu, protože je to ojedinělá móda, najde vždycky kousek zajímavej,“ řekla Blesku. „I přesto, že třeba na mě vidíte něco, co vám přijde, že mám poprvé na sobě, tak to třeba je i věc, kterou si sama předělám,“ dodala zpěvačka, která je kreativní v mnoha ohledech. I když má skvělou postavu, ráda si občas zahřeší i trochu nezdravým jídlem. „Tučnější jídla mi nevadí, já hodně cvičím. Dobře se najím a pak si jdu zasportovat, snažím se v tom vždycky najít balanc,“ nechala se slyšet.

Rozjetý Kohák

Narozeniny si plnými doušky užíval i Jakub Kohák. Ten se chopil slavnostního přípitku, při kterém lahví šampaňského zatřásl tak, že proud alkoholu málem zasáhnul další návštěvnici, Radku Pavlovčinovou. Ta to ale naštěstí ustála s humorem. Blesku pak prozradila, že i když byla na oslavě americké restaurace, která nabízí hlavně steaky a hamburgery, sama dává přednost zdravějším pokrmům. „Já si spíš jedu zdravou stravu, ale je pravda, že tak jednou za měsíc nebo dvakrát si ráda zajdu na pořádný steak, ale poslední dobou se vyhýbám hodně smaženýmu, protože mě potom už bolelo hodně bříško,“ přiznala půvabná brunetka. 

Video
Video se připravuje ...

Jakub Kohák - Hard Rock Cafe Matyáš Janíček, Daniel Kristl

Fotogalerie
28 fotografií