Do své domoviny po několika měsících opět zavítala česká rodačka a úspěšná modelka Alena Šeredová, která v Itálii žije se svým manželem, dědicem automobilky Fiat Alessandrem Nasim (49). 

Šeredová se naposledy do Česka vrátila na Vánoce, kdy s sebou přivezla i celou rodinu. Tentokrát ale nechala manžela i své tři děti doma a společnost jí dělá kamarádka, známá vizážistka Letizia Maestriová. Není to žádná náhoda: Šeredová je totiž v Česku pracovně! „Jsem tu jen na dva dny. Na natáčení a focení kampaně,“ prozradila webu ŽivotvČesku.cz

Nakonec ale přece jen spojila užitečné s příjemným. Po příletu se v Praze sešla se svou mladší sestrou Eliškou (35) a společně si udělaly večerní procházku centrem metropole. Nechyběla společná fotka na Karlově mostě, kterou se 1. vicemiss České republiky z roku 1998 pochlubila na svém instagramu. Na jídlo pak vzaly svou italskou společnici do teprve před Vánoci otevřené, nové restaurace šéfkuchaře Radka Kašpárka (42) na Staroměstském náměstí, kde ji naučily, jak si má v češtině objednat pivo. 

I když si Alena návštěvu vlasti náležitě užila, nabitý rozvrh je neúprosný a po dvou dnech musí i s Letizií už zase nasednout do letadla směr Itálie. Vedle manžela tam na ni čekají synové Louis Thomas (16) a David Lee (14), které má z manželství s fotbalistou Gigim Buffonem (46), a nejmladší dcerka Vivienne, která v květnu oslaví 4. narozeniny, a jejímž tatínkem je Alenin současný manžel Alessandro. 

Video
Video se připravuje ...

Šeredová si vzala dědice Fiatu: Šaty s rozparkem skoro k pasu a vražedné jehly 

Fotogalerie
37 fotografií