Nestárnoucí Daniela Peštová zjevně objevila pramen mládí - jinak si nelze vysvětlit něco tak absurdního jako to, že se stala „historicky první cover star“ české odnože magazínu ELLE... před neuvěřitelnými 30 lety! Jak ukázala na sociální síti, tváří tohoto časopisu o stylu, módě, eleganci se, a to doslova, zde prezentovala v dubnu roku 1994. Tehdy jí tedy bylo pouhých dvacet let a dělala své první krůčky ve světě modelingu.

Slavná topmodelka se ovšem nyní na obálku tohoto časopisu vrací - v dubnu 2024 se zde předvede v celé své kráse. A ruku na srdce, stále jí to náramně sekne. Tentokrát totiž bude k vidění její štíhlá postavička oblečená v náramně sexy červeném overalu, který vypadá jako z latexu. Magazín navíc láká na Danielu v unikátní fashion story, „která vám připomene, proč se jí přezdívá Chameleon“. A to je rozhodně velkým příslibem.

Video
Video se připravuje ...

Daniela Peštová: Mužský styl oblékání mám ráda, občas si půjčuji kousky od manžela videohub

„Jsem tak hrdá na to, že jsem na obálce Elle při příležitosti jejich třicátého výročí,“ přidala se i sama Daniela na instagramu. Za smyslnou fotku sklidila manželka frontmana skupiny Team Pavola Habery (61) obdiv jak fanoušků, tak i kolegyň z modelingových mol. „Nádherná,“ dojímala se například modelka Veronika Kašáková (34). Své srdíčko jí poslaly i modelky Tereza Maxová (52), Alena Šeredová (45) či Aneta Vignerová (36).

Fotogalerie
63 fotografií