Za sebou má bohatou modelingovou kariéru a pyšní se i titulem čtvrté nejkrásnější dívky světa, který vybojovala na Miss World 1998. Alena Šeredová prorazila i ve filmu, zejména v Itálii, kde roky dnes už trojnásobná maminka žije. A přestože už fotí jen výjimečně, pořád platí za uznávanou modelku. O to víc nyní šokovala sdělením, že celoživotně trpí velkými komplexy ze svého těla.

„Je jich celý seznam,“ přiznala. „Když jsem byla mladší, tak jsem neměla ráda svoje lýtka,“ začala Šeredová vyjmenovávat, co jí vadí. Nožky má přitom jako laňka. Ten soupis je delší, brada, pas i vlasy. „Prostě všechno, s čím se nedá nic moc dělat,“ povzdechla si. Co přesně jí na postavě vadí?

Vlasy

Touží po tom, aby byly opravdu bujné, vlály jí ve větru jako vlajka. „Vlasy? Chtěla bych mít hřívu, jako mají Italky,“ vyjmenovává. Možná jako Sophia Loren (na snímku), italská sexbomba minulého století.

Brada

Ač má tvář andělskou, není spokojená. A nikdy nebyla. „Taky jsem nikdy neměla ráda svou širší bradu. Radši bych ji měla užší a do špičky,“ říká.

Pas

„Pas bych chtěla mít štíhlý,“ uvádí další položku pomyslného seznamu. „Přece si nepůjdu nechat vytrhnout žebra, abych ho měla štíhlejší,“ dodává nakonec smířlivě.

Lýtka

Nespokojená je i s lýtky, přitom je má výstavní. Dokonale vysoustružená, tady si dala matka příroda záležet.

Sladký italský život

Do Itálie Šeredová přesídlila v roce 2002 kvůli účinkování v televizním pořadu komika Giorgia Panariella (63). Díky tomu, že se dokázala rychle naučit italsky, se začala velmi brzy prosazovat i v divadle a ve filmu. Od té doby platí za italskou celebritu a žije si na vysoké noze. Z prvního manželství s fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem (46) má Šeredová syny Liuse Thomase (15) a Davida Lee (13). Se současným manželem a dědicem automobilky Fiat Alessandrem Nasim má dcerku Vivienne (3).

Video
Video se připravuje ...

Šeredová si vzala dědice Fiatu: Šaty s rozparkem skoro k pasu a vražedné jehly 

Fotogalerie
39 fotografií