Někteří po párty s dostatkem alkoholu vrávorali, jiní se přidržovali, další si ustlali přímo před vchodem do O2 Universum, kde se 33. slavnostní udílení Andělů konalo. A Tereza Ramba (34), na jejímž stole bylo hned několik skleniček, se část cesty nechala odnést!

Nepadla ovšem do náruče náhodné známosti, ale svého manžela Matyáše (34). Tomu pak přes sociální sítě vyznala lásku: „Díky ne za to, že jsi zase nikoho nepoznal, nechtěl jsi se fotit a zakázal jsi mi další drink, ne za to, že jsi mě odnesl do auta, protože ty boty jsou krásný, ale chodit se v nich nedá! Ale za to, že jsi mi ráno po probuzení, když jsem naprosto nesebekriticky řečeno vypadala jako zombie, řekl: Vypadáš jako včera,“ vzkázala svému milému, který si ji z večírku odnášel jako nevěstu.

Dojemná slova musel předtočit

Vstoupil do Síně slávy, slavnostní chvíli si ale legendární zpěvák Jiří Korn (74) naživo neužil – v té době účinkoval v muzikálovém představení divadla v Karlíně. Svůj dojemný dík tak předtočil: „Když jsem se přehoupl přes dvacítku, říkal jsem si, že už si toho moc neužiju. Jsem rád, že jsem se toho dožil a že mi tento zázrak přistál v mé ruce. Díky všem, je to cena za jakousi snahu. Nechci říkat, že jsem na konci cesty, ale znáte to... Člověk prostě stárne,“ řekl s posmutnělým úsměvem zpěvák a herec.

Cristovao zazdil holku?

O jejich románku si už cvrlikají snad i pověstní vrabci na střeše. Zpěvák Ben Cristovao (36) a influencerka Domi Alagia (18) ale vztah nikdy nepotvrdili, ani nevyvrátili… Čekalo se, jestli využijí Anděly jako první příležitost objevit se společně, ale Domi přišla na červený koberec po boku jiného muže – taktéž influencera Samuela Samakeho (18). Ben na večeru sice vystupoval, aby se ale neobjevil po boku o 18 let mladší krásky, na to si dal velký pozor. A raději se laškovně vítal třeba s Bárou Polákovou (40)…

Video
Video se připravuje ...

Dcera hudebníka Ondřeje Havelky Rozálie: Na Anděly přišla v pytli! Matyáš Janíček, Daniel Kristl

Fotogalerie
92 fotografií