Zachoval se nejenom jako gentleman, ale především jako milující manžel, který svou ženu nenechá nikdy ve štychu. Když někdy ve společnosti výjimečně přebere, tak se o ni postará, aby byla za dámu. 

Stolek Terezy a Matyáše Ramby byl plný drinků a oba je s chutí popíjeli. Subtilní herečka toho zřejmě moc nesnědla, přece jenom šaty s odhaleným břichem jí to ani moc nedovolily, a tak sílu alkoholu pocítila dřív. Pevně zapřená do rámě svého manžela se odebrala k východu. Ale po svých k autu nedošla...

Video
Video se připravuje ...

Tereza Ramba s odhalujícím dekoltem: Nejraději bych přišla v županu! Blesk TV

„Děkujeme za nádherný večer. Děkujeme kamarádi, že jste nás vytáhli ven. Je zajímavý vás vidět jinak než v teplákách. A nejvíc díky tobě, Matyáši, ne za to, že jsi zase nikoho nepoznal, nechtěl ses fotit a zakázal jsi mi další drink, ne za to, že jsi mě odnesl do auta, protože ty boty jsou krásný, ale chodit se v nich nedá! Ale za to, že jsi mi ráno po probuzení, když jsem, naprosto nesebekriticky řečeno, vypadala jako zombie, řekl: Vypadáš jako včera. Jsi moje bezpečí,“ napsala den poté na sociální síť herečka. 

Sice se nabízí otázka, proč si nepohodlné boty nesundala a nešla naboso jako některé jiné dámy, ale to už je Terezy problém. 

Fotogalerie
55 fotografií