I když Petr žádnou velkou oslavu nepořádal, tak jeho manželka Aneta v tajnosti připravila dokonalý večer. Společně odjeli do mlýnského resortu na Vysočině, kde paradoxně v roce 2019 vznikla jejich první společná fotka. 

Jsem zamilovaná, už dlouho jsem nebyla takhle kouslá. Kdyby to nebylo vážné, určitě bych s tím nešla ven. Okouzlil mě určitě svým humorem, chytrostí a hlavně nadhledem. A samozřejmě se jeden druhému líbíme jako lidi,“ svěřila se tehdy Blesku modelka. V té době ani jeden netušil, co jim budoucnost naservíruje, ale nakonec vše dobře dopadlo. Zanedlouho oslaví první rok manželství, jejich syn Jiřík (4) se má čile k světu a láska z nich doslova tryská. 

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolečko: První vyznání manželce Vignerové! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Nejenom, že Aneta k romantické oslavě Petrových čtyřicetin vybrala stejné místo, ale i apartmán s postelí na řetězech a vanou. A právě na pokoji se Kolečko dojal k slzám.

Vignerová totiž nechala vyrobit video, kde mu přejí nejenom jeho kamarádi, jako je Libor Bouček (43) a Jakub Prachař (40), ale je tam i sama, rodina a tři synové (dva má z předchozího manželství, nejmladšího s Anetou). Když scenárista zíral, co jeho žena dokázala, tekly mu slzy po tvářích. 

Ale to nebylo všechno, na posteli na něj čekal další dárek. Po otevření krabice mu doslova spadla brada - dostal luxusní hodinky! 

Resort Mlýn Černovice je vyhledávaný nejenom na víkendové pobyty, ale i na svatby, protože většinou obřady probíhají na mole u rybníka. Potřetí ANO tady řekl Vašek Noid Bárta (43) své Elišce (33). 

Fotogalerie
111 fotografií